search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 21:05
MENU CLOSE

Κωνσταντίνος Αργυρός: Για σέρφινγκ στο νησί των Ιπποτών (Video)

22.07.2022 20:31
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο «Ενώπιος Ενωπίω» - Media

Τις καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, τις οποίες έχει συνδυάσει παράλληλα με τις καλοκαιρινές του συναυλίες.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανάρτησε στα social media ένα βίντεο που τον δείχνει να απολαμβάνει τη θάλασσα της Ρόδου, κάνοντας σέρφινγκ. Στο βίντεο που ανέβασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσής του γράφει με χιουμοριστική διάθεση: «Σερφερ-λής», προσθέτοντας δίπλα ένα emoji με γέλια.

Μέσα από τα Instagram stories του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε και μία φωτογραφία από την επίσκεψή του την Ιερά Μονή Αγίου Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτου, που βρίσκεται στη Σύμη.

Το φετινό καλοκαίρι είναι γεμάτο για τον τραγουδιστή, αφού εκτός από τις προγραμματισμένες του συναυλίες, έδωσε το «παρών» και στον γάμο του αδερφού του, Παύλου, όπου και τραγούδησε στο γλέντι μετά το μυστήριο.

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος: Προσωρινό λουκέτο στο εστιατόριο του Salt Bae – «Άφαντη» απόδειξη 1.000 ευρώ

Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας: Ζουν τον έρωτά τους στη Μύκονο

Ρίκι Μάρτιν για υπόθεση αιμομιξίας: «Δεν έπρεπε να μιλήσω μέχρι να βρεθώ μπροστά στον δικαστή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 21:05