search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:00
MENU CLOSE

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Την Πόλη του Φωτός επέλεξαν για τον μήνα του μέλιτος οι νεόνυμφοι

22.07.2022 18:06
Jennifer-Lopez-Affleck

Μία από τις πιο όμορφες και ρομαντικές χώρες της Ευρώπης, τη Γαλλία επέλεξε το διάσημο ζευγάρι Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ για να περάσει το μήνα του μέλιτός του.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή σε στενό κύκλο στο Λας Βέγκας το περασμένο Σαββατοκύριακο ενώ λίγες ημέρες αργότερα, εθεάθησαν στο Παρίσι.

Οι δύο τους δεν ήταν μόνοι καθώς ο φωτογραφικός φακός τους αποθανάτισε μαζί με τη κόρη της Λατίνας σταρ και τα παιδιά του διάσημου ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπεν Άφλεκ έχει δύο κόρες την Βάιολετ και την Σεραφίνα ενώ την μαμά της στο ταξίδι συνόδευσε η μεγαλύτερη κόρη της Λόπεζ, Εμ.

Το διάσημο ζευγάρι δείχνει να περνάει στιγμές χαλάρωσης και ευτυχίας με την Λατίνα ηθοποιό να μην σταματάει να αγκαλιάζει τον αγαπημένο της. Η Τζένιφερ Λόπεζ επέλεξε μία κόκκινη τουαλέτα που αναδεικνύει τις τέλειες αναλογίες ενώ ο Μπεν Άφλεκ ένα σκουρόχρωμο κουστούμι με ανοιχτόχρωμη γραβάτα.

Διαβάστε επίσης:

Ρίκι Μάρτιν για υπόθεση αιμομιξίας: «Δεν έπρεπε να μιλήσω μέχρι να βρεθώ μπροστά στον δικαστή»

Ρίκα Διαλυνά: «Γνώρισα τον απόλυτο τρόμο – Ήμουν τυφλή, δεν έβλεπα τίποτα»

Shonka Dukureh: Νεκρή η ηθοποιός και τραγουδίστρια της ταινίας Elvis (Photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:59