search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:09
MENU CLOSE

Αίγιο: Νεκρή στον καναπέ της η 43χρονη επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου – Ο πατέρας της είχε δολοφονηθεί 11 χρόνια πριν (Photos)

25.07.2022 13:35
aigio new

Νεκρή στον καναπέ του σπιτιού της βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα, το πρωί η γνωστή στην τοπική κοινωνία του Αιγίου επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου.

Η 43χρονη Μαρίτα Αγγελοπούλου διατηρούσε μαζί με τον αδελφό της Γιώργο Αγγελόπουλου ένα από τα πιο γνωστά μπαρ της περιοχής, το «Ανώνυμο» στον Λόγγο.

Σύμφωνα με την protionline, η 43χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην οδό Φιλίππου στο Αίγιο από οικείους της που την αναζήτησαν αφού είχε να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου που είχε επικοινωνήσει με τη μητέρα της.

Αστυνομικοί έλεγξαν όλους τους χώρους του σπιτιού, ενώ κατά πληροφορίες του tempo24.news η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της τα ξημερώματα του Σαββάτου από το παραλιακό κατάστημα που έχει στο Λόγγο (Ανώνυμο) και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Ποια ήταν

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου ήταν ενεργή ως επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης για πολλά χρόνια. Υπήρξε παρουσιάστρια, κριτής στα καλλιστεία με δική της διαδικτυακή εκπομπή, ενεργή στα social media και ιδιοκτήτρια του διάσημου παραλιακού καταστήματος «Ανώνυμο» στο Λόγγο.

Μεγάλη της αδυναμία ο αδερφός της Γιώργος, τον οποίο συχνά ανέφερε στα ποστ της στο facebook. Είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και με μεγάλα καταστήματα διασκέδασης στην Πάτρα.

Ερευνώνται τα αίτια του θανάτου

Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται και θα εξακριβωθούν μέσα από την ιατροδικαστική έρευνα. Εκ πρώτης όψεως πάντως, δεν φαινόταν να έχει δεχθεί επίθεση, ενώ ο χώρος δεν παρουσιάζει σημάδια παραβίασης

Η οικογένεια της Μαρίτας Αγγελοπούλου είχε δεχθεί 11 χρόνια πριν ένα επίσης μεγάλο πλήγμα, όταν δολοφονήθηκε ο πατέρας της, μαθηματικός, ιδιοκτήτης φροντιστηρίων και επίσης γνωστός επιχειρηματίας του Αιγίου, Αγγελος Αγγελόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Πύργος: Σε εξέλιξη η προσπάθεια των πυροσβεστών για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά

Αγία Παρασκευή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκδηλώσεων

Προεδρικό Μέγαρο: Ποιος είναι o καλεσμένος που εμφανίστηκε με σαγιονάρες και έγινε viral – Τι απαντά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:09