search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:55
MENU CLOSE

Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 59χρονος – Τι δείχνουν τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα (Videos)

27.07.2022 11:09
mitroktonia_thessaloniki_new

Σοκάρει η νέα μητροκτονία στην Θεσσαλονίκη με θύμα αυτήν την φορά μια 84χρονη γυναίκα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα δολοφονήθηκε από τον 59χρονο γιο της την Τρίτη (26/7), στο Ξηροχώρι Χαλκηδόνας, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα δείχνουν θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο της 84χρονης, όπως επίσης στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα αλλά και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία χώρα.

 Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, με ιστορικό ψυχικής ασθένειας και εξάρτησης από αλκοόλ, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο και ενδοοικογενειακή βία, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Αλλά και ο αδερφός του δράστη, μιλώντας στα ΜΜΕ, επιβεβαίωσε ότι ο μητροκτόνος είχε εξάρτηση από το αλκοόλ ενώ ήταν συχνές οι εντάσεις και οι εξάρσεις βίας προς την ανήμπορη μητέρα του.

Πώς έγινε το άγριο φονικό

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, το έγκλημα διαπράχθηκε χθες το πρωί, στη μονοκατοικία όπου διέμενε η 84χρονη με τον 59χρονο. Η ηλικιωμένη αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και προβλήματα όρασης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι προηγήθηκε του εγκλήματος. Αυτό που προκύπτει είναι ότι ο δράστης κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα με τα χέρια του και τη χρήση κάποιου αντικειμένου.

Την ηλικιωμένη γυναίκα εντόπισε νεκρή ο άλλος γιος της και αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Ο 59χρονος προσήχθη το απόγευμα της ίδιας μέρας και εξεταζόμενος από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης ομολόγησε την πράξη του.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μητροκτονίας στην Θεσσαλονίκη μέσα στον Ιούλιο.

Μόλις στις 4 Ιουλίου είχε προκαλέσει η είδηση ότι ένας 50χρονος στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, σκότωσε την 79χρονη μητέρα του, μέσα στο σπίτι όπου έμεναν μαζί.

Διαβάστε επίσης:

Μαρίτα Αγγελοπούλου: Σήμερα στο Αίγιο η κηδεία της 43χρονης – Μυστήριο καλύπτει τα αίτια του θανάτου της (Photos)

Βόλος: Στη φυλακή 42χρονος για αποπλάνηση 14χρονης σε βαθμό κακουργήματος

Νέα Σμύρνη: Βρέθηκε ο 13χρονος που είχε εξαφανιστεί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:55