search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:25
MENU CLOSE

Ηλεία: Καλλιεργούσε κάναβη κάτω από τη μύτη των αστυνομικών

29.07.2022 11:13
astynomia new

Όχι μόνο καλλιεργούσε χασισοφυτεία αλλά είχε το… θράσος να το κάνει και κοντά στο γραφείο της αστυνομίας. Η παράνομη καλλιέργειά του βρισκόταν σε απόσταση μόλις 70 μέτρων από το αστυνομικό τμήμα.

Ένας 67χρονος, δεν δίστασε να καλλιεργεί χασισοφυτεία κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη των αστυνομικών, σε δυο ειδικά διαμορφωμένους χώρους μέσα σε καλαμιές που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας!

Όπως ήταν επόμενο, τα «πήγαιν’- έλα» του ηλικιωμένου στο σημείο υπέπεσαν στην αντίληψη των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι υποψιάστηκαν ότι κάτι ύποπτο έκρυβε, έκαναν την Τετάρτη έρευνα στον καλαμιώνα και ανακάλυψαν τη μίνι φυτεία με τα 12 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία ξεριζώθηκαν.

Ο 67χρονος, σύμφωνα με το protothema.gr συνελήφθη και σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του κατέσχεσαν 87,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Διαβάστε επίσης

Κεραμέως: 12 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία – Τι θα αλλάξει φέτος

«Και οι δύο θετικοί στον κορωνοϊό – Για να δούμε ποιος θα κολλήσει τους περισσότερους», λένε πιτσιρικάδες που πάνε Πάρο (Video)

«Τυφλή» δικαιοσύνη: Αθώος εργοδότης που δεν έδωσε το δώρο Χριστουγέννων – «Θα μου κ^@σουν μια μάντρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:24