search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:08
MENU CLOSE

Λέσβος: Ερευνάται κι άλλη καταγγελία σε βάρος του αστυνομικού που βίασε ανήλικη (Video)

02.08.2022 15:27
lesvos-astynomikos

Με έντονες αποδοκιμασίες «υποδέχθηκαν» συγγενείς και φίλοι της 14χρονης τον 53χρονο αστυνομικό που κατηγορείται για τον βιασμό του κοριτσιού.

Λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης (2/8) οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα για να απολογηθεί ο 53χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 14χρονης

Επιπλέον, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, συγγενείς φίλοι της οικογένειας του παιδιού και απλοί πολίτες αποδοκίμαζαν τον φερόμενο ως δράστη. 

Την ίδια ώρα, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 53χρονου, έχει κληθεί άλλη μια κοπέλα την οποία επίσης προπονούσε, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν κι άλλες καταγγελίες.

Παράλληλα ελέγχεται το προφίλ του σε κοινωνικά δίκτυα, καθώς και τα ηλεκτρονικά του αποτυπώματα, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιες κοπέλες συνομιλούσε. Η έρευνα για την αποτρόπαια δράση του θα συνεχιστεί και μετά την απολογία του.

Οι γονείς του 14χρονου κοριτσιού, που είναι και σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Μυτιλήνης, έχουν καταθέσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Χθες, δόθηκε εντολή να γίνει γνωστό το όνομα του 53χρονου και να δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Η μητέρα του θύματος δήλωσε στην ΕΡΤ βέβαιη ότι έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια. «Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό, και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: Σοκάρει η ιατροδικαστής για τον θάνατο του 26χρονου – Το ψυγείο του έσπασε τον αυχένα

Κιλκίς: Χτύπησαν και λήστεψαν έγκυο μετανάστρια – Έχασε το μωρό που κυοφορούσε

Περιστέρι: Ασφυκτικό θάνατο «βλέπει» ο ιατροδικαστής – Άφαντος ο σύντροφος της 17χρονης (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:07