search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 04:24
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: Φλερτ, αγάπη και δεκάδες χιλιάδες ευρώ στο «Love island» (Photo)

08.08.2022 13:49
Love island new

Στην γνωστή πρακτική με «αγαπημένα» ριάλιτι ο Σκάι, που από καιρό είχε προϊδεάσει τί θα προτείνει τη νέα σεζόν, ανακοινώνει σήμερα ότι από το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα θα έχει το ριάλιτι «Love island», το οποίο κατά το κανάλι «έχει αγαπηθεί» σε 23 χώρες «κερδίζοντας δισεκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως και που «έρχεται σαν ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στην καρδιά του χειμώνα και έχει έναν και μοναδικό στόχο: την αγάπη».

Το πρόγραμμα λανσάρεται ως «φρέσκο, νεανικό και ρομαντικό, θα μάς συστήσει ξεχωριστές προσωπικότητες που θα ταξιδέψουν στην εξωτική Τενερίφη, με μοναδικό στόχο να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο, με φόντο ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Το φλερτ είναι ο πρωταγωνιστής στο «Love Island», όμως ξεχωριστό ρόλο έχουν και οι τηλεθεατές καθώς μέσω ενός ειδικού app, όχι μόνο θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη βίλα στην οποία θα συγκατοικούν οι παίκτες απομονωμένοι, αλλά θα ορίζουν και τις εξελίξεις στο παιχνίδι».

Σύμφωνα με τον σταθμό «η εκθαμβωτική Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας ξεναγεί στον συναρπαστικό κόσμο του «Love Island»!

Η love guard του παιχνιδιού δε «μασάει» τα λόγια της, υποκλίνεται μόνο μπροστά στην αληθινή αγάπη!

Ποιος θα καταφέρει να βρει τον έρωτα ανάμεσα στους συγκάτοικούς του; Ποιος θα τολμήσει να γίνει το… τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση και σε τι πειρασμούς θα βάλει το τηλεοπτικό κοινό τους συμμετέχοντες; Ο δρόμος για την αγάπη δεν είναι εύκολος».

Διαβάστε επίσης

Στο Open ο Μάνος Νιφλής

Μάικ Τάισον: Έκαναν ταινία τη ζωή του, ερήμην του (Photos/Video)

Ηρακλής Πουαρό και Σέρλοκ Χoλμς κάθε απόγευμα στην ΕΡΤ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24