search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:49
MENU CLOSE

Στο «μικροσκόπιο» των «αδιάφθορων» κύκλωμα κλεμμένων διαβατηρίων στις Κυκλάδες

08.08.2022 21:08
astynomia

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες 15 ημέρες σε δημοφιλές νησί των Κυκλάδων, με τους «αδιάφθορους» της ελληνικής αστυνομίας να ερευνούν υπόθεση κλεμμένων διαβατηρίων έπειτα από προκαταρκτική που διέταξε η Εισαγγελία.

Μάλιστα. αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι διοικητή αστυνομικού τμήματος, πραγματοποίησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, στο πλαίσιο ανοιχτής δικογραφίας που σχηματίζεται για διάφορες υποθέσεις και δραστηριότητες στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ έχουν βρει κάποια στοιχεία που εξετάζονται, ενώ έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία, χωρίς να γίνει γνωστό τι ακριβώς αφορά η συγκεκριμένη έρευνα.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας και εφόσον προκύψουν στοιχεία για παράνομες δραστηριότητες θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Πάντως, όπως αναφέρουν πηγές του Υπουργείου, η ΕΛ.ΑΣ δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ομαλή λειτουργία τωνν αστυνομικών αρχών στο συγκεκριμένο νησί, που είναι από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, καθώς και σε άλλους προορισμούς, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την ασφαλή διαμονή των επισκεπτών.

Διαβάστε επίσης:

Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Λογγίτσι – 60 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Κορωνοϊός: Τριπλάσιοι οι θάνατοι τον Ιούλιο σε σχέση με πέρυσι – Καπραβέλος: Πρέπει δηλαδή να καταρρεύσουν τα νοσοκομεία;

Καιρός: Οι προβλέψεις για τον Δεκαπενταύγουστο – Έρχεται νέο «κύμα έντονης ζέστης»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:47