search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:48
MENU CLOSE

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Στην αντεπίθεση μετά τη διαγραφή – «Δεν περίμενα ότι θα βρεθώ σε ένα παράρτημα της ΝΔ»

10.08.2022 12:23
BOGDANOS_NEW

«Δεν έφυγα από τη ΝΔ για να στηρίζω ένα σύστημα υποκλοπών και παρακρατικών μεθοδεύσεων δια της τεθλασμένης» ήταν η πρώτη αντίδραση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου μέσω ΣΚΑΪ, στη διαγραφή του από το κόμμα της Εθνικής Δημιουργίας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ για την κοινή ανακοίνωση διαγραφής του από τους Φαήλου Κρανιδιώτη και Θάνο Τζήμερο, ο Κώνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε ότι δεν περίμενε ότι θα βρεθεί σε ένα «παράρτημα της ΝΔ» και πρόσθεσε: «Καμία στήριξη στην ‘’πασοκοποταμίσια’’ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον καθεστωτισμό».

Ειδικά για τον κ. Κρανιδιώτη ανέφερε πως δεν ταυτίζεται με το ύφος και το ήθος του περιεχομένου των μηνυμάτων του και πως το τελευταίο τετραήμερο «έχει βγει ως την πιο προωθημένη εμπροσθοφυλακή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα του Νίκου Ανδρουλάκη».

Η πρώτη ανάρτηση στα social media

Λίγο αργότερα, σε ανάρτησή του στα social media, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολίασε: “Όραμά μας είναι η καθαρή, ανεξάρτητη δεξιά, ενάντια στην αριστερή ατζέντα, υπέρ του έθνους κ της λογικής. Χωρίς υπόγειες εξαρτήσεις κ ενοχές για τη συντηρητική-χριστιανική της ταυτότητα. Εκεί δεν χωρούν δεκανίκια, ούτε ηχεία του Μαξίμου. Προχωράμε δυνατά με την Α. Λατινοπούλου”.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης για Εξάρχεια: «Κατέβηκαν κάτι ακροαριστεροί και φώναζαν ότι δεν θέλουν μετρό, έχει πλάκα…» (video)

Διεγράφη ο Μπογδάνος από την Εθνική Δημιουργία! Τι καταγγέλλουν Κρανιδιώτης και Τζήμερος

ΕΥΠ: Με 2 υπογραφές εισαγγελέων πλέον οι παρακολουθήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:48