search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:00
MENU CLOSE

Σκιάθος: Τρομακτική προσγείωση αεροπλάνου – Πέρασε «ξυστά» από τον κόσμο (Video)

11.08.2022 13:33
aeropolano new

Είναι το πιο επικίνδυνο αεροδρόμιο της Ελλάδας – και από τα πιο επικίνδυνα της Ευρώπης. Οταν προσγειώνονται τα αεροπλάνα περνάνε κυριολεκτικά «ξυστά» πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων.

Και αυτό γιατί σε απόσταση αναπνοής από το αεροδρόμιο υπάρχει παραλία και ένας δρόμος. Και εκεί μαζεύονται εκατοντάδες άνθρωποι καθημερνά που θέλουν να δουν από κοντά ένα αεροπλάνο να προσγειώνεται παρά τις προειδοποιητικές πινακίδες που υπάρχουν.

Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν σημειωθεί ατυχήματα. Μάλιστα στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο της Σκιάθου, πριν μερικές εβδομάδες, μία τουρίστρια που ήθελε να βιντεοσκοπήσει από πολύ κοντά την απογείωση ενός αεροσκάφους της Transavia, και παρασύρθηκε από την τουρμπίνα.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ένα αεροσκάφος Airbus βρίσκεται ελάχιστα μέτρα πάνω από το έδαφος, με αποτέλεσμα όσοι κινηματογραφούσαν την προσγείωση με τα κινητά τους, να αναγκαστούν να σκύψουν.

Το Airbus A321neo της ουγγρικής«Wizz Air», μία από τις εταιρείες χαμηλού κόστους, ήταν τόσο κοντά στο έδαφος και τον κόσμο που πραγματικά είναι να απορεί κανείς.

Διαβάστε επίσης

Φωτιά τώρα στον Κορυδαλλό

Κρυονέρι: Κυνηγούσε αγριογούρουνα και… πυροβόλησε τη γειτόνισσα

Δράμα: Τραγικός θάνατος τριών ανθρώπων – Παρασύρθηκαν από αμαξοστοιχία



google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:00