search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:29
MENU CLOSE

Βαρθολομαίος: Σιώπης και Μπακασέτας του δώρισαν φανέλα της Τραμπζονσπόρ – Ο εκνευρισμός του Μπαχτσελί (Video)

15.08.2022 22:48
vartholomaios-new

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης πήγε στην Τραπεζούντα όπου τέλεσε την Αρχιερατική Πατριαρχική Θεία Λειτουργία για τον Δεκαπενταύγουστο.

Την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχαν ο Μανώλης Σιώπης και ο Τάσος Μπακασέτας που αγωνίζονται με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πόλη του Πόντου, του έκαναν δώρο τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ, με το όνομα «Οικουμενικός Πατριαρχης Βαρθολομαίος» να αναγράφεται επάνω.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του κόμματος της Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος με την κίνηση αυτή.

Ο Μπαχτσελί σχολίασε: «Οι προκλήσεις που γίνονται η μία μετά την άλλη τις τελευταίες ημέρες και οι δολιοφθορές που στοχεύουν στο πνεύμα της εθνικής μας ενότητας και αλληλεγγύης, δεν θα μπορέσουν να μας εκτρέψουν από τον δρόμο μας. Μία από αυτές τις προκλήσεις είναι το δώρο της φανέλας της Τραμπζονσπόρ με την επιγραφή “οικουμενικός” στον Ρωμιό Πατριάρχη τoυ Φαναρίου Βαρθολομαίο, ο οποίος ήρθε στην Τραπεζούντα για 9η φορά για να λειτουργία στη Μονή Σουμελά.

Πέρα από σκανδαλώδη, αυτή η σπαρακτική πλοκή είναι μια πρόκληση με πολύ υψηλό τόνο υποκίνησης, καταστροφής και παρενόχλησης. Είναι προφανές ότι αυτό το αίσχος, που αποτελεί προσβολή για τους αξιότιμους πολίτες μας που αγαπούν την Τραμπζονσπόρ μας και αυτόν τον σύλλογο, δεν θα γίνει αποδεκτή από καμία συνείδηση. Δεν υπάρχει Οικουμενικό ίδρυμα και περιγραφή θέσης εργασίας στην Τουρκία. Σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λοζάνης, ενώ προέβλεπε ότι ο Ρωμιός Πατριάρχης του Φαναρίου δεν θα έπρεπε να ασχολείται με πολιτικές και διοικητικές υποθέσεις και να παρέχει πνευματικές υπηρεσίες στους ελληνορθόδοξους πολίτες μας στη χώρα μας, δεν θα έχει άλλη ιδιότητα παρά μόνο θρησκευτικός αξιωματούχος υπό το Γραφείο του Περιφερειακού Κυβερνήτη Φατίχ».

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Μεντί: Ήθελε σεξ από κάθε γυναίκα που πήγαινε στην έπαυλή του

Ηλιούπολη: Χειροπέδες σε 3 ανήλικους για ληστεία σε βάρος περαστικών (Video)

Ευρωπαϊκό υγρού στίβου «Ρώμη 2022»: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Χρήστου στα 50μ. ύπτιο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:28