search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:32
MENU CLOSE

Ύδρα: Διακοπές για το ζεύγος Prada στο νησί του Αργοσαρωνικού (Photo)

19.08.2022 16:24
prada_new

H Μιούτσια Πράντα μαζί με τον σύζυγό της Πατρίτσιο Μπερτέλι, επισκέφθηκαν την Ύδρα πριν από λίγες ημέρες απολαμβάνοντας τις διακοπές τους.

Οι δισεκατομμυριούχοι του δημοφιλούς οίκου τράβηξαν τα βλέμματα, κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, περπατώντας στα σοκάκια του νησιού. Ντυμένοι απλά και φορώντας λευκά μπλουζάκια απόλαυσαν το απόγευμά τους. 

Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας και ο σύζυγος της, επέλεξαν την Ελλάδα για τις φετινές τους καλοκαιρινές διακοπές, η οποία κάθε χρόνο προσελκύει πλήθος διεθνών προσώπων.  

Η Μιούτσια Πράντα γεννήθηκε στο Μιλάνο στις 10 Μαΐου 1948. Η μητέρα της Λουίζα ήταν κόρη του ιδρυτή της εταιρείας Μάριο Πράντα και ο πατέρας της Λουίτζι Μπιάνκι, ασχολιόταν με τη ναυτιλία.

Ο Πατρίτσιο Μπερτέλι γνώρισε τη Μιούτσια το 1977, την ίδια χρονιά που εκείνη και τα αδέρφια της Αλμπέρτο και Μαρίνα κληρονόμησαν την επιχείρηση. Ο Μπερτέλι, ο οποίος διατηρούσε μια εταιρεία πολυτελών δερμάτων, εντάχθηκε στην Prada ένα χρόνο αργότερα.

Η Μιούτσια Πράντα κατάφερε να καθιερώσει την εταιρεία της ως ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα παγκόσμια brand. 

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέες φωτογραφίες από τον ενός έτους γιο του (Photos)

Μαρίνα Πατούλη: Αποκαλυπτική εμφάνιση στη Μύκονο (Photos)

Αντζελίνα Τζολί: Στη «φόρα» φωτογραφίες με μώλωπες στο σώμα της από καβγά με τον Μπραντ Πιτ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:31