search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 16:36
MENU CLOSE

Πάτρα: Έκρυψαν τη μητέρα τους στη φοιτητική εστία για να τη σώσουν από τον πατέρα τους!

19.08.2022 10:21
via

Να κρύψουν τη μητέρα τους στη φοιτητική εστία, προκειμένου να τη σώσουν από τον πατέρα τους, αναγκάστηκαν τρία αδέλφια από την Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, οι τρεις φοιτητές αναγκάστηκαν να φιλοξενήσουν, ουσιαστικά να κρύψουν, την μητέρα τους από τον πατέρα τους, ο οποίος ήλθε άρον άρον από νησί του Αιγαίου για να εντοπίσει την εν διαστάσει σύζυγό του. Οι φοιτητές μάλιστα έκρυψαν τη μάνα τους στην εστία του πανεπιστημίου, ενώ ήταν τέτοια η μανία του άνδρα να την εντοπίσει, που έμαθε ότι είχε πονόδοντο και απευθύνθηκε μέχρι και σε οδοντίατρο της Πάτρας (την οποία γνώριζε) για να ρωτήσει αν η γυναίκα του πήγε εκεί.

Η εν διαστάσει σύζυγος έχει ήδη υποβάλει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του και μέχρι και χθες δεν είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Άγνωστο παραμένει αν ο άνδρας κατάφερε να την εντοπίσει, είτε φοβούμενος τα ασφαλιστικά μέτρα, είτε την οργή των γιων του.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Θλίψη για τον πατέρα τριών παιδιών που καταπλακώθηκε από δέντρο (Video/Photos)

Τραγωδία με ελικόπτερο στα Σπάτα: «Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια» λένε οι γονείς του 22χρονου Βρετανού (Video)

Θεσσαλονίκη: Σκότωσε αδέσποτο σκύλο με λοστό γιατί του έφαγε μια κότα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 16:34