search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:24
MENU CLOSE

Τουρκία: Πολύνεκρο τροχαίο, με 16 νεκρούς και 21 τραυματίες

20.08.2022 15:45
Turkey-Ambulance_new

Δεκαέξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 21 τραυματίστηκαν σε αυτοκινητόδρομο της νοτιοανατολικής Τουρκίας σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ένα ασθενοφόρο και ένα λεωφορείο, ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνήτης της επαρχίας Γκαζιαντέπ.

Ο κυβερνήτης είχε κάνει λόγο νωρίτερα για 15 νεκρούς “στο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν ένα λεωφορείο, μια ομάδα διάσωσης και ένα ασθενοφόρο στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Γκαζιαντέπ και Νιζίπ“.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA, ένα ασθενοφόρο, ένα πυροσβεστικό όχημα κι ένα όχημα στο οποίο επέβαινε μια ομάδα δημοσιογράφων -οι οποίοι είχαν μεταβεί στον τόπο ενός ατυχήματος- χτυπήθηκαν μετωπικά από λεωφορείο που κινείτο στον ίδιο αυτοκινητόδρομο.

Τέσσερις διασώστες, τρεις πυροσβέστες και δύο δημοσιογράφοι του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Ilhas συγκαταλέγονται στους 16 νεκρούς, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Εικόνες που μετέδωσε το πρακτορείο DHA δείχνουν το πίσω μέρος ενός μερικώς κατεστραμμένου ασθενοφόρου κι ένα λεωφορείο που έχει ανατραπεί και το μπροστινό του μέρος να έχει καταστραφεί.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ετοιμάζεται για γάμο πριν… έρθει ο πελαργός

Τηλεθέαση: Σαρώνει στις μετρήσεις η ΕΡΤ λόγω αθλητικών

ΝΔ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταυτιστεί με τον διχασμό και το μίσος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:13