search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:23
MENU CLOSE

ΔΕΘ 2022: Ποια ονόματα θα ανέβουν φέτος στη σκηνή της Έκθεσης

22.08.2022 11:11
kallitexnes-deth-new

Δριμύτερη και με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ως τιμώμενη χώρα επιστρέφει φέτος η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης έπειτα από δυο πανδημικά έτη και τους περιορισμούς που επέβαλε ο κορωνοϊός.

Η 86η Διεθνής Έκθεση ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ενώ πρόκειται να διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Τα ονόματα που θα ανέβουν στη σκηνή της Έκθεσης αποκάλυψε ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΘ – HELEXPO, Αλέξης Τσαξιρλής, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου με την Πάολα να αναλάμβάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στις εκθεσιακές συναυλίες, ενώ μια ημέρα αργότερα, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, τη σκυτάλη θα πάρει ο Βασίλης Λάκης.

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στους χώρους της ΔΕΘ θα εμφανισεί ο Γιώργος Μαζωνάκης, ενώ την Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Στο μουσικό κομμάτι, την πρώτη ημέρα θα δούμε τους αδερφούς Τσαχουρίδη οι οποίοι θα παρουσιάσουν ειδικό αφιέρωμα στον Πόντο και τη Μικρά Ασία ενώ στις 15/9, τη σκυτάλη λαμβάνουν ο Γιώργος Νταλάρας και η Εστουδιαντίνα.

Την Παρασκευή 16/9 στη σκηνή θα ανέβουν οι King, η Demy και ο Δήμος Αναστασιάδης, ενώ το Σάββατο 17/9 θα ακολουθήσει ο Γιώργος Σαμπάνης.

Την Κυριακή 18/9, στο φινάλε θα δούμε τον Βασίλη Καρρά και την Κατερίνα Λιόλιου.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Πώς σώθηκε σέρφερ που παρασύρθηκε από μεγάλα κύματα

Λάρισα: Απατεώνες έπεισαν ηλικιωμένη να πετάξει από το μπαλκόνι σακούλα με 6.000 ευρώ (Video)

Τραγωδία στο Φαλακρό: «Σαν να έσκασε μία βόμβα» – Συγκλονιστική περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:23