Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ετοιμάζουμε μια εύκολη και δροσιστική καβουρολασάτα που είναι τέλεια για μια βραδιά με φίλους, ειδικά τώρα το καλοκαίρι .
400 γρ. βρασμένο καβούρι ή σουρίμι
1/2 κρεμμύδι σε μικρά κυβάκια
1 κοτσάνι σέλινου κομμένο σε κύβους
1 φλιτζάνι μαγιονέζα light
1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
1 1/2 κουτ. γλυκού μίγμα καρυκευμάτων για θαλασσινά, ή μπαχαρικά της αρεσκείας μας π.χ. πάπρικα, μουστάρδα σε σκόνη κ.λπ.
1 κουτ.σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε το καβούρι (ή το σουρίμι), το κόκκινο κρεμμύδι και το σέλερι. Σε άλλο μικρότερο μπολ, ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το χυμό λεμονιού, τα καρυκεύματα, τον άνηθο και το αλάτι. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε πιπέρι κατά βούληση.
Ανακατεύουμε το ντρέσινγκ με τα κύρια υλικά και σερβίρουμε.
Μπορούμε να διατηρήσουμε την καβουροσαλάτα μας στο ψυγείο μέχρι τέσσερις ημέρες σε καλά σφραγισμένο δοχείο.
Πηγή: olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.