search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:07
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ευχάριστα νέα για τον 6χρονο από την Βέροια – Αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

24.08.2022 09:50
Koρωνοϊός: Κατέληξε γυναίκα στο ΑΧΕΠΑ - Στους 367 οι νεκροί - Media

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την υγεία του 6χρονου Νικόλα, ο οποίος είχε μεταφερθεί προ ημερών από τη Βέροια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με εγκεφαλική αιμορραγία.

Το μικρό αγόρι αποσωληνώθηκε και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Όπως αναφέρει το thestival, έχει νευρολογική επαφή με το περιβάλλον, ενώ οι γιατροί του παιδιού αναμένουν την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του τα επόμενα 24ωρα.

Υπενθυμίζεται ότι για την άμεση μεταφορά του μικρού αγοριού στο νοσοκομείο είχε στηθεί το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (16/8) μια «γέφυρα ζωής» με την συνδρομή του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας, αφού ήταν σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση.

Μοτοσυκλέτες και περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. συνόδευσαν το ασθενοφόρο από την περιοχή της Σίνδου έως το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και παρόλο που η πομπή διέσχισε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο.

«Φτάσαμε πάρα πολύ γρήγορα. Αλλιώς θα αργούσαμε, δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσουμε εγκαίρως. Το ευχαριστώ όχι είναι λίγο, δεν έχω λόγια να τους ευχαριστήσω. Ήταν μεγάλη επιχείρηση, δεν ήταν κάτι απλό», είχε πει ο πατέρας του 6χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Καλαμπάκα: Βυθίστηκε στο νερό η πόλη από τη βροχόπτωση (Photos/Video)

Κόρινθος: Συγκλονίζει η μαρτυρία του ψαροντουφεκά που βρήκε την 6χρονη – «Δεν ήταν κανείς στην παραλία»

Λίμνη Μπελέτσι: Kινητοποίηση της ΕΜΑΚ για να σωθεί πάπια – Είχε σφηνώσει κουτί αναψυκτικού στο στόμα της (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:05