Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τηγανίζουμε υπέροχα, λαχταριστά κεφτεδάκια από χοιρινό κιμά και τα συνοδεύουμε με σαλάτα μαϊντανού για ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.
Για τη σαλάτα: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και διατηρούμε τη σαλάτα στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.
Για τους κεφτέδες: Σε μια μεγάλη μπασίνα ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά και αφήνουμε το μείγμα σκεπασμένο στο ψυγείο για 1 ώρα να ξεκουραστεί και να βγουν όλες οι γεύσεις των υλικών.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι γεμάτο κατά το 1/3 σε ύψος με ελαιόλαδο. Παράλληλα, πλάθουμε κεφτέδες στο μέγεθος που μας αρέσει, τους αλευρώνουμε καλά, τινάζουμε να φύγει το περιττό αλεύρι και τους τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά γυρίζοντάς τους απ’ όλες τις πλευρές.
Τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξουν τα λάδια τους. Τους σερβίρουμε συνοδεύοντάς τους με τη δροσερή σαλάτα μαϊντανού.
Πηγή: Σωτήρης Ευαγγέλου, olivemagazine.gr
Διαβάστε επίσης
Φέτα ψητή µε ντοµάτα και ρίγανη
Εύκολη συνταγή για μανιταρόπιτα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.