search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:19
MENU CLOSE

Γιάννης Σμαραγδής: Λύγισε για τον θάνατο της συζύγου του – «Καμιά φορά την ακούω να μιλάει»

07.09.2022 20:04
smaragdieleni_new

Ο Γιάννης Σμαραγδής μίλησε για τη σύζυγό του, Ελένη, που έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο σε συνέντευξη που έδωσε την Τετάρτη (7/9).

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης σε μια συνέντευξη από καρδιάς μίλησε για την απώλεια της συζύγου του, Ελένης Σμαραγδή που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μάλιστα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του δακρύζοντας on air.

«Όλο αυτό το διάστημα προσπαθώ να βρω το νήμα, για να έχω επαφή μαζί της» είπε ο Γιάννης Σμαραγδής και πρόσθεσε: «Προσπαθώ να πάρω δύναμη για να συνεχίσω, απλώνω το χέρι μου και δεν την ακουμπάω. Καμία φορά της μιλάω όμως. Η Ελένη με έβαλε στον σωστό δρόμο αλλά δεν το κατάλαβα αμέσως».

Στη συνέχεια μοιράστηκε με την παρουσιάστρια της εκπομπής ότι«Δεν πρόλαβα να της τα πω όλα. Θα ήθελα να της πω πως την αγαπώ πολύ. Αν δεν γνώριζα την Ελένη, να την ερωτευθώ και να ζήσω μαζί της, δεν θα ήμουν αυτό που είμαι. Ήμασταν 55 χρόνια μαζί» και προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Τέλος, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πως το όνομα της συζύγου του, θα δοθεί σε έναν δρόμο στις Λιβανάτες, μετά από δική του πρόταση στον δήμο, όπου έγινε αποδεκτή.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Κωστής: «Θα συνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη αν αθωωθεί – Τον Λιγνάδη δεν θέλω να τον βλέπω» (Video)

Στην Ελλάδα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (Video)

Η Τζένιφερ Λόρενς στο εξώφυλο της Vogue (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:15