search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 05:53
MENU CLOSE

Ειρωνείες Πορτοσάλτε για την απεργία της ΕΣΗΕΑ – «Ηταν ευγενική χορηγία στην κρατική τηλεόραση» (video)

07.09.2022 10:32
aris_portosalte79

Επίθεση στην ΕΣΗΕΑ για τη χθεσινή 24ωρη απεργία στους ιδιωτικούς σταθμούς εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε.

«Ηταν καλή η χθεσινή απεργία της Ενωσης Συντακτών, δεν μπορώ να πω. Ηταν ευγενική χορηγία στην κρατική τηλεόραση για να διαφημίσει τα προϊόντα της, τα ενημερωτικά. Εξ αυτού του λόγου βρίσκω πως οι συνδικαλιστές της ενώσεως, αυτή η αριστεροδεξιά διοίκηση της Ενωσης ήταν υπέροχη. Αριστουργηματική. Δωρεά στον Κωνσταντίνο Ζούλα, πρόγραμμα προώθησης της κρατικής τηλεόρασης στο κοινό. Μπράβο, συγχαρητήρια, πάντα τέτοια» είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Καλύτερο να δουλεύουμε και να είμαστε στο πόστο μας και να ενημερώνουμε τον κόσμο, παρά να απέχουμε από τα καθήκοντά μας» είπε στο ίδιο μήκος κύματος ο Άκης Παυλόπουλος.

«Η ΕΣΗΕΑ θα έχει συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό για το ζήτημα, θα μπορούσε να την κάνει μετά την απεργία», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Όχι, θα μπορούσε να κάνει την απεργία στην πρώτη επιχείρηση που θα απολύσει προσωπικό» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε. Αυτό το γενικό, “κάνω απεργία για να φοβίσω”, δεν φοβίζει κανέναν», πρόσθεσε…

Σημειώνετα πως τον Νοέμβριο του 2021 ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ διεγράφη οριστικά από την ΕΣΗΕΑ με το σκεπτικό του πειθαρχικού συμβουλίου να αναφέρει μεταξύ άλλων πως «η απεργοσπαστική αυτή συμπεριφορά του εγκαλούμενου συναδέλφου, εκδηλώνεται κατ’ εξακολούθηση και κατά σύστημα».

Διαβάστε επίσης:

Netflix: «Ανεβαίνει» την Πέμπτη το ντοκιμαντέρ «Φονικός Άνθρακας»

Nέο κανάλι στις οθόνες μας: Ξεκινάει στις 10 Σεπτεμβρίου το NaftemporikiTV (Video)

GNTM 5: Πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01