search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:32
MENU CLOSE

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η στιγμή που η Λιζ Τρας μαθαίνει τα νεότερα για την υγεία της (Video)

08.09.2022 17:12
liz-tras-vasilisa-1-new

Σε βίντεο αποτυπώθηκε η στιγμή που η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Λιζ Τρας ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, φαίνεται ο Καγκελάριος του Δουκάτου του Λάνκαστερ, Ναντίμ Ζαχάουι να δίνει στην Λιζ Τρας, την ώρα που βρισκόταν στα κυβερνητικά έδρανα της Βουλής των Κοινοτήτων, ένα χαρτάκι που γράφει τα νεότερα για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σε εξέλιξη βρισκόταν η συζήτηση για την ενεργειακή κρίση, με την Λιζ Τρας να αποκαλύπτει τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση, πριν ενημερωθεί για την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ ότι η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση.

Σημειώνεται ότι στο χαρτοφυλάκιο του Ναντίμ Ζαχάουι περιέχονται η γη και τα περιουσιακά στοιχεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Για αυτό και είχε την ευθύνη να ενημερώσει την πρωθυπουργό άμεσα.

Σύμφωνα με την DailyMail, ο ηγέτης των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ, ενημερώθηκε για τις εξελίξεις από την αναπληρώτριά του, Άντζελα Ρέινερ.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός δήλωσε πως «ολόκληρη η χώρα ανησυχεί».

«Ξέρω ότι μιλώ εξ ονόματος ολόκληρης της Βουλής όταν λέω ότι στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας στην Αυτή Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα και ότι αυτή και η βασιλική οικογένεια είναι στις σκέψεις και τις προσευχές μας αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων, Λίντσεϊ Χόιλ.

«Οι σκέψεις μου βρίσκονται με την Μεγαλειότητά της την βασίλισσα και την οικογένειά της», δήλωσε ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος Κιρ Στάρμερ εκφράζοντας την βαθιά του ανησυχία και προσθέτοντας ότι συμμερίζεται με ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο τις ελπίδες για την ανάρρωσή της.

Διαβάστε επίσης:

Σπάνιο φαινόμενο: Κυκλικό ουράνιο τόξο περιβάλλει αεροσκάφος (Photos/Video)

Στα άδυτα της FSB: Η δράση και o τρόπος σκέψης των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών – Οι αποκαλύψεις Ρώσου πράκτορα

Βρετανία: Το «πάγωμα» των τιμών ενέργειας για δύο χρόνια ανακοίνωσε η Τρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:31