search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:19
MENU CLOSE

Τραμπ: Δεν θα φύγω από το Λευκό Οίκο, δήλωνε στους συνεργάτες του, παρά την ήττα από τον Τζο Μπάιντεν

12.09.2022 20:21
tramp_new

Εμμονικός και γαντζωμένος στην καρέκλα του οβάλ γραφείου εμφανίζεται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει στο βιβλίο της η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Μάγκι Χάμπερμαν.

Παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε στις εκλογές από τον Τζο Μπάιντεν, όπως αποκαλύπτει η κ. Χαμπερμαν, που κάλυπτε το ρεπορτάζ του Λευκού Οίκου από το 2016, o Tραμπ έλεγε στους συμβούλους του και στους πολύ κοντινούς του ανθρώπους ότι “απλώς δεν πρόκειται να φύγω”.

Σύμφωνα με την προδημοσίευση που παραθέτει το CNN, ο Τραμπ ισχυριζόταν ότι «πώς μπορείς να φύγεις από εδώ ενώ έχεις νικήσει τις εκλογές. Δεν θα φύγουμε λοιπόν ποτέ».

Γίνεται σαφές από τα παραπάνω ότι ο Τραμπ, παρά το γεγονός ότι αρχικά έδειξε σημάδια συμβιβασμού με το αποτέλεσμα των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου του 2020, στη συνέχεια άλλαξε ριζικά στάση και στύλωσε τα πόδια επιδεικνύοντας μία άκρως επικίνδυνη και αντιθεσμική συμπεριφορά.

Η στάση αυτή οδήγησε στα αιματηρά επεισόδια της 6ης Ιανουαρίου του 2021 στο Καπιτώλιο όταν οπαδοί του Τραμπ εισέβαλλαν στο κτίριο σε μία από τις μελανές σελίδες στην ιστορία των ΗΠΑ.

Η άρνηση του Τραμπ να παραδώσει την εξουσία βρίσκεται πλέον στο μικροσκόπιο της αμερικανικής δικαιοσύνης την ώρα μάλιστα που οι πληροφορίες που θέλουν τον πρώην πρόεδρο εκ νέου υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές του 2024 ολοένα και πυκνώνουν.

Διαβάστε επίσης:

Ολλανδία: Η κυβέρνηση θα καλύπτει τους λογαριασμούς ενέργειας των πολιτών που δεν είναι σε θέση να πληρώσουν

H ΕΕ θα εισαγάγει «εισφορά αλληλεγγύης» στα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας

Με τα κουπόνια των επιδοτήσεων θα ζεσταθούμε τον χειμώνα (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:19