search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:21
MENU CLOSE

Europa League: Με απουσίες για την νίκη ο Ολυμπιακός κόντρα στην Φράιμπουργκ

15.09.2022 09:52
el_arabi_new

Με αρκετά και σημαντικά προβλήματα αλλά με μεγάλη πίστη και τον «αέρα» της έδρας του, ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει σήμερα (15/9) το βράδυ (19:45, Cosmotesports2 HD) να πάρει την πρώτη του εφετινή νίκη στα Κύπελλα Ευρώπης.

Αντίπαλος η ισχυρή Φράιμπουργκ, που θα τον βάλει ξανά «δυνατά» στο «κόλπο» της πρόκρισης από τον 7ο όμιλο του Europa League.

Όπως όλα δείχνουν ο Κάρλος Κορμπεράν δεν θα έχει στη διάθεσή του τους «λαβωμένους» Ιν-Μπέομ Χουάνγκ και Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ είναι πιθανό να μην ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο καταπονημένος απ’ τους σερί αγώνες Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται να «πατήσει» τούτη τη φορά στο 4-3-3, με τους Άβιλα και Ρέτσο να είναι υποψήφιοι για το αριστερό άκρο της άμυνας τον Βρσάλικο δεξιά και τους Παπέ Σισέ και Μπα στο κέντρο της αμυντικής γραμμής.

Στον άξονα φαίνεται πως έχουν προβάδισμα οι Εμβιλά, Κούντε, Μπουχαλάκης, με τον Μπιέλ να παίζει στα άκρα της επίθεσης, έχοντας απέναντί του τον Μασούρα και τον Ελ Αραμπί να έχει τον πρώτο λόγο για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Κορμπεράν θα ανακοινώσει την 20μελή αποστολή του αγώνα, λίγη ώρα πριν από τον αγώνα με τους Γερμανούς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σλοβένος Ματέι Γιουγκ, με βοηθούς τους Ματέι Ζούνιτς, Μανουέλ Βιντάλι και 4ο τον Ντάβιντ Σμάιτς. Στο VAR θα βρίσκονται ο Σλοβένος Ράντε Ομπρένοβιτς και AVAR ο Ντράγκοσλαβ Πέριτς.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κούντε, Εμβιλά, Μασούρας, Μπόουλερ, Μπιέλ, Ελ Αραμπί.

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Φλέκεν, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κουλντέ, Κιουμπλέρ, Καϊτέλ, Έγκεσταϊν, Γκούντερ, Ντόαν, Γκριφό, Πέτερσεν.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Εύκολη «τριάρα» και κορυφή για τη Μίλαν

Ευρωμπάσκετ 2022: Στα ημιτελικά η Γαλλία – Σε ματς-«θρίλερ» νίκησε την Ιταλία στην παράταση (Video)

Εθνική μπάσκετ: Επέστρεψε από το Βερολίνο – Το πείραγμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Λαρεντζάκη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:20