search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:03
MENU CLOSE

«Davis Cup»: Ο Τσιτσιπάς οδήγησε την Εθνική στα play off του World Group I

17.09.2022 18:55
Davis Cup-Tsitsipas_new

Το 2 στα 2 έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις αναμετρήσεις με τους Τυνήσιους και η Εθνική ομάδα τένις εξασφάλισε την πρόκριση στα play off ανόδου του World Group I.

Λίγη ώρα μετά την επικράτηση της Τυνησίας στο διπλό, το Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης χρειάστηκε 61 λεπτά για να νικήσει άνετα με 2-0 (6-2, 6-4) τον κορυφαίο τενίστα της Τυνησίας αυτή την εποχή, Σκαντέρ Μανσουρί (νο254 στον κόσμο).

Με τη νίκη αυτή η Ελλάδα έκανε το 3-1 στα σκληρά γήπεδα της Τύνιδας και περιμένει, πλέον, να μάθει τους αντιπάλους της στους αγώνες του World Group I, προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση στην 2η τη τάξει κατηγορία του Davis Cup, τον Μάρτιο του 2023.

Να σημειωθεί ότι ο Τσιτσιπάς δεν έχασε ούτε ένα σετ στα ματς που έδωσε στο μονό, με τους Αζίζ Ντουγκάζ και Σκαντέρ Μανσουρί.

Διαβάστε επίσης:

«Athens Flying Week» 2022: Όλα τα βλέμματα στα Rafale (Photo | Video)

86η ΔΕΘ-Τσίπρας: Η επίσκεψη στα περίπτερα της έκθεσης και η… «αγωνία» (Photo)

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Διαψεύδει την ΕΛ.ΑΣ. για τα χημικά στην συναυλία του στο ΑΠΘ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 23:56