search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:44
MENU CLOSE

Ηλιούπολη: 14χρονοι έκλεψαν 13χρονο σε προαύλιο σχολείου

21.09.2022 12:09
anilikoi new

Δεκατετράχρονοι  λήστεψαν  13χρονο. Του άρπαξαν το χαρτζηλικι, με το «έτσι  θέλω». Η εγκληματικότητα στη χώρα μας δυστυχώς επεκτείνεται και ηλικιακά. Σε κατηγορίες πληθυσμού που μέχρι από μερικά χρόνια θα ήταν κάτι το αδιανόητο να συμβεί.  

Το νέο αυτό περιστατικό ληστείας με δράστες ανήλικους σημειώθηκε στην Ηλιούπολη με την ΕΛΑΣ να ανακοινώσει τη σύλληψη τριών 14χρονων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι τρεις 14χρονοι συνελήφθησαν για ληστεία με θύμα 13χρονο σε προαύλιο σχολείου στην Ηλιούπολη το απόγευμα της περασμένης Κυριακής .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ οι τρεις ανήλικοι επιτέθηκαν στον 13χρονο, τον ακινητοποίησαν και τον τραυμάτισαν προκειμένου να του αρπάξουν τα χρήματα που είχε μαζί του.
Οι τρεις 14χρονοι κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία και απλές σωματικές βλάβες ενώ συνελήφθησαν και οι κηδεμόνες τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

Σημειώνεται ότι πριν την ληστεία ο 13χρονος μαζί με άλλους δύο ανήλικους είχαν πάει στο σημείο της ληστείας με την ομάδα των 14χρονων, όπου διαπληκτίστηκαν.

Οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση σχημάτισαν δικογραφία και σε βάρος του 13χρονου για σωματικές βλάβες, απειλή και εξύβριση, καθώς και σε βάρος των τεσσάρων κηδεμόνων για παραμέληση εποπτείας των ανωτέρω ανήλικων παιδιών τους.

Οι τρεις 14χρονοι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Μηνύσεις και αγωγές προαναγγέλλει ο Κούγιας σε Στεφανίδου και Κουτσελίνη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 55χρονος για ασέλγεια σε 8χρονο κοριτσάκι

ΗΣΑΠ: Συγγνώμη για την απεργία ζήτησε ο πρόεδρος εργαζομένων – Γιατί δεν την ανακοίνωσαν νωρίτερα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:44