search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:58
MENU CLOSE

Κατερίνα Στεφανίδη: Καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση στερεί το ελληνικό διαβατήριο από τον σύζυγό της

21.09.2022 15:54
stefanidou_new

Η Κατερίνα Στεφανίδη έφερε ξανά στο προσκήνιο την υπόθεση με το διαβατήριο του συζύγου της και προπονητή της, Μιτς Κρίερ.

Την ίδια ώρα, μπορεί η κυβέρνηση να δείχνει την αποφασιστικότητά της για την απόδοση ελληνικών διαβατηρίων, ωστόσο στην περίπτωση του συζύγου της Κατερίνας Στεφανίδη, δεν έχει επιδείξει την ίδια στάση.

Η 32χρονη Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SDNA στις μάταιες προσπάθειες που έγιναν από εκείνη και τον σύζυγό της, Μίτσελ Κρίερ ώστε ο Αμερικανός να λάβει τιμητικά το ελληνικό διαβατήριο.

«Η πραγματικότητα είναι ότι επειδή η μαμά κατέβηκε στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ βρέθηκα να παρακαλάω τα τελευταία τρία χρόνια για να πάρει ο Μιτς τιμητικά το ελληνικό διαβατήριο. Το κυνηγήσαμε πιο έντονα λόγω covid, θεωρώντας ότι δεν θα μπορεί να μπει στη χώρα. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε τέτοιο θέμα, σταμάτησα να ασχολούμαι. Άλλωστε, πλέον μας λένε ξεκάθαρα στη μούρη μας, όχι. Στον Τομ Χανκς βέβαια, το έδωσαν, αφού προφανώς έχει προσφέρει περισσότερα στην Ελλάδα», σημείωσε με νόημα η Κατερίνα Στεφανίδη, αποκαλύπτοντας ότι η κυβέρνηση έστρεψε την πλάτη στο αίτημα του αμερικανού συζύγου και προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ.

Διαβάστε επίσης:

NBA: Πρόστιμο 40 χιλιάδων δολαρίων στον Άντονι Έντουαρντς για ομοφοβικό σχόλιο

Ρονάλντο: Ό,τι… ποστάρει  γίνεται «χρυσός» – Πόσα κερδίζει για κάθε ανάρτηση στο instagram

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο αφρικανικός χορός του στην πρεμιέρα του «Naija Odyssey» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:57