search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 13:49
MENU CLOSE

Μπέττυ Μαγγίρα: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας της κόρης της που την έκανε να συγκινηθεί (Video)

22.09.2022 17:09
maggira_new

Συγκινήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή τα όσα είπε ο Σταύρος Μαντζώρος για την περιπέτεια υγείας του πρώτου του παιδιού, καθώς θυμήθηκε και τη δική της περιπέτεια με την κόρη της.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο γιος του έπαθε εγκολεασμό και μέχρι να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, λαχτάρησε. «Το παιδάκι ήταν σχεδόν αναίσθητο. Από το να τον πάρω και να το πάω στο Παίδων, πραγματικά ζορίστηκα πάρα πολύ. Ζορίστηκα πάρα πολύ και μέσα μου και έξω μου και όλα», δήλωσε.

Η παρουσιάστρια του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», εξομολογήθηκε με τη σειρά της: «Η Καλλινίκη (η δεύτερη κόρη της) ήταν 45 ημερών και έπρεπε να προσέχω. Γι’ αυτό και δεν έστελνα την Ανδριάννα στον παιδικό σταθμό για να μην πάρει κάποια ίωση. Έκανε λοιπόν πυρετό και οι γιατροί έψαχναν να δουν τι είναι. Πέντε ημέρες έμεινα στο νοσοκομείο».

«Έχασα το φως μου γιατί ήταν βρέφος. Εξετάσεις… Να κλαίω συνέχεια… Ήμουν λεχώνα. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Ήταν σαν να μην έδινε εντολή ο εγκέφαλος», πρόσθεσε.

Και συγκινημένη σημείωσε: «Δεν είχα ούτε δύναμη, ούτε ενέργεια. Μου πήρε καιρό να συνέλθω. Όλο αυτό ήταν σοκαριστικό. Κανένας γονιός να μην περνάει τέτοια πράγματα με τα παιδιά του».

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπραντ Πιτ «διαλέγει» τους πιο όμορφους άντρες στον κόσμο

Μαντόνα: Ο σέξι χορός και τα παθιασμένα φιλιά με τη ράπερ Tokischa (Video)

Μαρία Σόκαλη: Με ποιον ηθοποιό είχε σχέση ενώ ήταν παντρεμένος – «Στην τουρνέ ξεχνάς γάμους και συζύγους» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 13:43