search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:24
MENU CLOSE

Τζέιμς Μποντ: Ποιος θα είναι ο επόμενος «007» – Οι αλλαγές που έρχονται στις νέες ταινίες (Video)

22.09.2022 15:25
bond_new

«Ο Τζέιμς Μποντ εξελίσσεται όπως και οι άνδρες», λένε οι παραγωγοί του 007, προαναγγέλλοντας ότι  στις επόμενες ταινίες της σειράς οι γυναικείοι χαρακτήρες θα έχουν μεγαλύτερο ρόλο και οι λάτρεις του υπερ-πράκτορα θα δουν την «συναισθηματική» πλευρά του.

Καθώς κυκλοφορούν διάφορες φήμες για το ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, με τους Χένρι Κάβιλ, Ρίτσαρντ Μέιντεν και Τομ Χάρντι να είναι οι επικρατέστεροι για να υποδυθούν τον 007, οι παραγωγοί Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Γουίλσον, μίλησαν για τα σχέδιά τους μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ.

Οι δύο παραγωγοί τόνισαν ότι η «συναισθηματική» εξέλιξη του πράκτορα θα συνεχιστεί στην επόμενη ταινία, με τον Ντάνιελ Κρεγκ να έχει βγάλει ήδη στο No Time To Die την πιο ευαίσθητη πλευρά του πράκτορα.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έδειξε την «ανθρώπινη» πλευρά του Τζέιμς Μποντ και αυτό θα συνεχιστεί στην επόμενη ταινία, είπε η Μπάρμπαρα Μπρόκολι, προσθέτοντας στο περιοδικό Variety, ότι «αυτή είναι η εξέλιξη».

«Ο Μποντ εξελίσσεται όπως ακριβώς και οι άνδρες, δεν ξέρω ποιος εξελίσσεται με ταχύτερο ρυθμό», πρόσθεσε η παραγωγός. Στην τελευταία ταινία ο 007 «έσπασε συναισθηματικά», είπε η Μπάρμπαρα Μπρόκολι, τονίζοντας ότι «ήταν η πρώτη φορά που συνδέσαμε το συναισθηματικό τόξο».

Οι δύο παραγωγοί αναφέρθηκαν και στην προσπάθεια εξεύρεσης του κατάλληλου ηθοποιού για την επόμενη ταινία, μετά την απόφαση του Ντάνιελ Κρεγκ να αποσυρθεί ύστερα από πέντε ταινίες. Η απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα, αφού η επόμενη ταινία είναι ακόμα «περίπου δύο χρόνια» μακριά.

Μία από τις παραμέτρους που έχουν υπόψη για την εξεύρεση του νέου Τζέιμς Μποντ είναι η ηλικία του, αφού ο ηθοποιός που θα επιλεγεί θα έχει μακροχρόνια δέσμευση με την παραγωγή, άρα πρέπει να  είναι κάποιος που έχει αρκετά χρόνια μπροστά του.

Η Μπάρμπαρα, κόρη του πρώτου παραγωγού της σειράς 007, του Άλμπερτ Μπρόκολι, έχει δηλώσει ότι οι λάτρεις του Τζέιμς Μποντ πρέπει να κάνουν υπομονή για την 26η ταινία, καθώς τα γυρίσματα αναμένεται ότι θα αρχίσουν περίπου σε δύο χρόνια.

Προανήγγειλε επίσης αλλαγές στον χαρακτήρα, λέγοντας ότι «ξανα- ανακαλύπτουν» τον πράκτορα. Μάλιστα δεν έχει αρχίσει καν η συγγραφή του σεναρίου για την επόμενη ταινία, γιατί θέλουν πρώτα να πάρουν αποφάσεις για το καστ και για την συνολική προσέγγιση των ηρώων.

Εξάλλου αναμένονται ευρύτερες αλλαγές γύρω από την παραγωγή, καθώς η Amazon εξαγόρασε πρόσφατα το στούντιο που βρίσκεται πίσω από τον Μποντ, για 6 δισεκατομμύρια λίρες και η συμφωνία προβλέπει ότι θα γυριστεί για πρώτη φορά μία τηλεοπτική σειρά βασισμένη στους χαρακτήρες που πλαισιώνουν τον πράκτορα 007.

Διαβάστε επίσης:

Ιράν: Οργή και ταραχές για τον θάνατο της Μαχσά Αμινί – Τουλάχιστον εννέα νεκροί στις διαδηλώσεις, το καθεστώς «έκοψε» το ίντερνετ (videos)

Παναγία των Παρισίων: Έτοιμη να ανοίξει ξανά πιο εντυπωσιακή από ποτέ!

Ρωσία – Μεντβέντεφ: «Θα χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά για την προστασία του Ντονμπάς και άλλων εδαφών»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:24