search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:57
MENU CLOSE

Πώς έγινε υπάλληλος της Amazon ο Τζέιμς Μποντ! (Photos/Video)

18.03.2022 06:00
amazon_new
Πηγή: Unsplash

Ο Τζέιμς Μποντ είναι πλέον … υπάλληλος της Amazon.

Ο γίγαντας τεχνολογίας έκλεισε συμφωνία ύψους 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εξαγορά της MGM, που είναι «το σπίτι» του Τζέιμς Μποντ και ένα από τα εμβληματικά στούντιο στην ιστορία του Χόλυγουντ.

Η ανακοίνωση έγινε από την Amazon, η οποία προφανώς ενισχύει την θέση της στον κόσμο του θεάματος και εξασφαλίζει περιεχόμενο για την υπηρεσία streaming που έχει, την Amazon Prime Video. Η κίνηση της Amazon ταράζει τα νερά και εκτιμάται ότι οι πρωταγωνιστές του χώρου, το Netflix (NFLX) και η Disney+ αποκτούν πλέον έναν σημαντικό ανταγωνιστή.

Η συμφωνία ήταν στα σκαριά από τον Μάιο και με την ολοκλήρωσή της οι περίπου 4.000 ταινίες της MGM και οι 17.000 τηλεοπτικές παραγωγές της μπαίνουν κάτω από την ομπρέλα της Amazon.

Η πιο σημαντική από τις κινηματογραφικές παραγωγές είναι η σειρά με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μποντ, που έχει κάνει πωλήσεις ύψους αρκετών δισεκατομμυρίων δολαρίων αφότου βγήκε στην αγορά. 

Μόνο η τελευταία ταινία της σειράς, το «No Time to Die» είχε κέρδη άνω των 770 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε λίγους μήνες από την πρώτη προβολή.

Διαβάστε επίσης

«Εκκαθαρίσεις» Πούτιν για τα λάθη στην Ουκρανία – Συνελήφθη ο υποδιοικητής της Εθνικής Φρουράς

Υπό πολιορκία η Μαριούπολη: Χωρίς υποδομές και νερό χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν σε μια πόλη – φάντασμα

Βασίλης Δημάκης: Σταμάτησε να δίνει σήμα το ηλεκτρονικό βραχιολάκι – Δεν γνωρίζω πού είναι, λέει η δικηγόρος του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:57