search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 21:36
MENU CLOSE

Στην κόντρα για την τηλεθέαση Mega- Alpha κέρδισε… ο ΑΝΤ1

23.09.2022 14:39
tilemeridia

Κι όμως γίνεται. Να «παλεύουν» δύο και να κερδίζει τρίτος! Στους τύπους χθες το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης «κράτησε» το Mega. Βέβαια σε σχέση με προχθές το μερίδιο του μειώθηκε κατά 0,7%. Ο Alpha εμφάνισε σταθερότητα (15,2% είχε την Τετάρτη, τόσο ακριβώς και την Πέμπτη).

Ο ΑΝΤ1 όμως έκανε ένα- μικρό έστω- «πέταγμα». Χθες ήταν το τρίτο σε δυναμικότητα κανάλι, όπως και προχθές άλλωστε, αλλά φαίνεται πως  ότι έχασε το Mega από το μερίδιο του σχεδόν όλο το «πήρε» το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ελαττώθηκε κάτι τι το μερίδιο του Σκάι και του Star, ανέβηκε λίγο του Open, μικρή υποχώρηση για την ΕΡΤ1, ενώ ΕΡΤ2, ΕΡΤ3 και ΜακεδονίαTV τα γνωστά.

Έχει ενδιαφέρον η αντιμετώπιση των δύο κρατικών καναλιών (ΕΡΤ2, ΕΡΤ3). Η απαξίωση που έχει καλλιεργηθεί συστηματικά και η αντιμετώπιση που τυγχάνουν (λες και δεν υπάρχουν για την διοίκηση της ΕΡΤ- μόνον για το ΕΡΤNews και το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 κόπτονται ως φαίνεται στο Ραδιομέγαρο)και  ενώ διαθέτουν παραγωγές που έχουν το κόστο τους, εντούτοις  παρουσιάζουν δυναμική ανάλογη με εκείνη του ΜακεδονίαTV, κανάλι με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά στο μίγμα προγραμματός του. Είναι δε φορές που το Μακεδονία TV έχει μεγαλύτερο μερίδιο από την ΕΡΤ2 ή την ΕΡΤ3, μπορεί και από τις δυο μαζί.

Κατά τα λοιπά στη «μάχη» της  πρωινής τηλεθέασης χθες οι αμιγώς ενημερωτικές εκπομπές είδαν το «Happy day» να έχει δυναμική και… άγριες διαθέσεις. Πιο μετά, στη ζώνη 10.00- 12.00 από την συγκριτική παρατήρηση των διαγραμμάτων της Nielsen για τα κανάλια, φαίνεται ότι η «Super Κατερίνα» είχε ρεύμα.

Ο «Σασμός» στο prime time έκανε τα δικά του, τον κόντραρε γερά η «Γη της ελιάς», μαζεύει κόσμο η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών», ενώ αξιοπρεπώς κινήθηκαν οι προτάσεις του ΑΝΤ1 στην ίδια χρονική περίοδο. Είχε και την πρεμιέρα της μίνι σειράς «Σμύρνη μου αγαπημένη» που κέντρισε την προσοχή αρκετών.

Στον Σκάι το απόγευμα κάτι γίνεται με τη σειρά «Άγρια γη».  Το Star δείχνει να έχει σαν κορυφές τις εκπομπές «Αλήθειες με τη Ζήνα», «Shopping Star» και «Ο τροχός της τύχης» και στο Open σαν κάτι πάει να γίνει με τη σειρά «Έρωτας φυγάς».

Διαβαστε επίσης:

Τρόμος, εύκολος σχολιασμός και μια φωτεινή στιγμή στην πρωινή τηλεοπτική ενημέρωση

Πορτοσάλτε σε Κυρίτση: Αν έχεις νευράκια, υπάρχουν και φάρμακα, υπάρχουν και γιατροί! (video)

Σασμός: Συγκλόνισε η αποκάλυψη για τον δολοφόνο του Άγγελου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 21:34