search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:10
MENU CLOSE

Τζο Μπάιντεν: «Ήταν 12 ετών, ήμουν 30…» – Σάλος στα social media (Video)

24.09.2022 12:33
Joe Biden_new

Σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η… αυθόρμητη ατάκα του Αμερικανού προέδρου στην έδρα της Εθνικής Εκπαιδευτικής Ένωσης στην Ουάσινγκτον.

Ο Τζο Μπάιντεν διέκοψε την ομιλία του, όταν αναγνώρισε στο ακροατήριο μια γνωστή του από το μακρινό παρελθόν. «Πρέπει να μου πεις ένα γεια», είπε. «Γνωριζόμαστε από παλιά. Αυτή ήταν 12 ετών, εγώ ήμουν 30. Αλλά όπως και να ‘χει, αυτή η γυναίκα με βοήθησε να κάνω πάρα πολλά», συνέχισε, χωρίς να διευκρινίζει το είδος της σχέσης του με την ανήλικη.

Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο Τζο Μπάιντεν ανέφερε: «Το εννοώ αυτό από τα βάθη της καρδιάς μου. Όσοι με γνωρίζετε, κανείς δεν αμφιβάλλει ποτέ ότι εννοώ αυτά που λέω, το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές λέω όλα όσα εννοώ».

Τα λεγόμενα του αμερικανού προέδρου έβαλαν «φωτιά» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εν αντιθέσει με το ακροατήριο των εκπαιδευτικών και των μελών του συνδικάτου που ξέσπασε σε γέλια, χρήστες του twitter δεν γέλασαν με την ανατριχιαστική αναφορά του Τζο Μπάιντεν.

«Ουδέν σχόλιο»

Ο Λευκός Οίκος δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα της «The Post» για διευκρινίσεις.

Η συνήθεια του Μπάιντεν να αγγίζει και να μυρίζει γυναίκες δημοσίως του χάρισε το παρατσούκλι των Ρεπουμπλικανών «Creepy Joe». Το 2019, ο αμερικανός πρόεδρος αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από γυναίκες που είπαν ότι τις έκανε να αισθάνονται άβολα.

Διαβάστε επίσης:

Αστρονομία: Ο Δίας θα κάνει την Κυριακή την πλησιέστερη προσέγγισή του από το 1963

Ιράν: Τουλάχιστον 35 νεκροί έπειτα από περισσότερο από μια εβδομάδα διαδηλώσεων

Νέο παραλήρημα Ακάρ: Η Τουρκία έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα – Καλό είναι οι Έλληνες να γνωρίζουν κολύμπι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:09