search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:45
MENU CLOSE

Έτοιμος ο επίλογος της σειράς «The Walking Dead» – Τη Δευτέρα το πρώτο επεισόδιο (video)

27.09.2022 10:34
THE WALKING DEAD

Στην τελική ευθεία για τους τίτλους τέλους. Η τελευταία μάχη είναι κοντά. Πολύ κοντά. Η σειρά-φαινόμενο «The Walking Dead», που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, μετρά αντίστροφα για την οριστική κατάληξη της.

Ο επίλογος της εθιστικής σειράς ολοκληρώνεται σε οκτώ επεισόδια και το πρώτο θα βγει στον αέρα την ερχόμενη Δευτέρα (3/10) το βράδυ (22:40) στην Ελλάδα, λιγότερο από 24 ώρες έπειτα από την μετάδοση του στις ΗΠΑ από το δίκτυο FOX. Θα είναι στο μενού των CosmoteTV, Nova, VodafoneTV, Wind Vision.

Στα τελευταία οκτώ επεισόδια με τα οποία οι δημιουργοί ολοκληρώνουν την επιτυχημένη 12ετή πορεία της σειράς, μια ακόμα μεγαλύτερη δύναμη έρχεται να κατατροπώσει τα μέλη της κάθε κοινότητας.

Με τις σημαίες της Κοινοπολιτείας να έχουν υψωθεί στο Χιλτοπ, την Αλεξάντρια και το Όσιαν σάιντ, δεν υπάρχει χρόνος για στρατηγική για όσους κυκλοφορούν έξω.

Πρόκειται για έναν αγώνα ενάντια στον χρόνο, για να καταφέρουν να μείνουν ζωντανοί και να φυγαδεύσουν όσους ζουν ακόμα στην Κοινοπολιτεία, πριν ο Χόρνσμπι εξαπολύσει την εκδίκησή του.

Μέσα στην Κοινοπολιτεία, η αποκάλυψη της διαφθοράς του Μίλτον μπορεί να έχει θέσει τους πάντες σε κίνδυνο.

Αν η επόμενη κίνησή τους αποτύχει, η παραμονή τους εκεί δεν θα αποτελεί επιλογή. Αυτό που πρόκειται να γίνει, θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο με καταστροφικές συνέπειες. Ενώ όλες οι ομάδες συνεχίζουν να παγιδεύονται σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, οι απειλές -νεκρές και ζωντανές- παραμονεύουν στη γωνία.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Χατζηνικολάου: Η άγνωστη ιστορία με τον Μάνο Χατζηδάκι και ο σπουδαίος ηθοποιός που δεν δέχτηκε ποτέ να του δώσει συνέντευξη (Videos)

GNTM 5: Τα δάκρυα της Καγιά για την Ουκρανή καλλονή, το τρανς μοντέλο και η «έκρηξη» της Σοφίας Χατζηπαντελή (Videos)

«Μαγνήτες» τηλεθέασης οι σειρές «Η γη της ελιάς» και «Σασμός» το ΠΣΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50