search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:14
MENU CLOSE

United Media και Nova με ρυθμιστικό ρόλο στα βραβεία ΕΜΜΥ

16.09.2022 15:41
UNITED MEDIA NOVA VICTORIYA BOKLAG

Οικοδεσπότες στον ημιτελικό γύρο για τα διεθνή βραβεία ΕΜΜΥ και την αξιολόγηση υποψηφιοτήτων στην κατηγορία Telenovela ήταν η United Media -ο τηλεπικοινωνιακός κλάδος του επενδυτικού ομίλου United Group- και η Nova, η θυγατρική συνδρομητική πλατφόρμα οπτικοακουστικού περιεχομένου.

«Η συνεργασία αυτή είναι οδηγός για νέες ιδέες και ευκαιρία προβολής του περιεχομένου μας στον κόσμο», σημείωσε η διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και ΜΜΕ της United Group, Βικτόρια Μπόκλαγκ, μέλος της Ακαδημίας Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών, επίσης και μεταξύ άλλων τόνισε: «Τα Media είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της United Group και συνεργαζόμενοι με το δίκτυο των μεγαλύτερων επαγγελματιών των ΜΜΕ στον κόσμο αλλά και φιλοξενώντας τη σπουδαία αυτή εκδήλωση, ελπίζουμε να αποκτήσουμε πραγματικά νέες ιδέες, νέες ευκαιρίες για συνεργασίες και συμπαραγωγές και φυσικά να δείξουμε στον κόσμο το περιεχόμενό μας και να προσπαθήσουμε να το ανταγωνιστούμε»

Την ανακατεύθυνση αλλά και το μετασχηματισμό του κλάδου και της συγκεκριμένης αγοράς  έδωσε, εξάλλου, το στέλεχος που επενδυτικού κολοσσού, με αφορμή τη δραστηριοποίηση της United Group στις τηλεπικοινωνίες και τα ΜΜΕ, λέγοντας ότι: «Αν κοιτάξετε τον κόσμο πριν από 20-30 χρόνια, δεν υπήρχε τόσο μεγάλη σύνδεση των τηλεπικοινωνιών με τον κόσμο των Media. Αλλά τώρα είναι εξαιρετικά διασυνδεδεμένοι. Επενδύουμε σε σταθερά δίκτυα, κατασκευάζουμε τώρα οπτικές ίνες στην Κροατία. Στην Ελλάδα μόλις κάναμε μια τεράστια ανακοίνωση για επένδυση δύο δισ. ευρώ. Κατασκευάζουμε επίσης ίνες στη Βουλγαρία. Για εμάς είναι σημαντικό να έχουμε και τα δύο και πιστεύουμε ότι είναι και οι δύο σημαντικές και βιώσιμες επιχειρήσεις για την United Group».

Έδωσε δε το πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του ομίλου στο ευρύτερο πεδίο των τηλεπικοινωνιών αναφέροντας ότι «η στρατηγική της United Group ήταν ανέκαθεν η δημιουργία των πιο σύγχρονων δικτύων, σταθερών και κινητών, διότι  η πλειονότητα του περιεχομένου μέσων καταναλώνεται σήμερα μέσω του Διαδικτύου. Έτσι, χτίζουμε ενιαία σχέδια, χρησιμοποιούμε τη δική μας πλατφόρμα EON που δημιουργήσαμε εντός της United Group η οποία είναι τελευταίας τεχνολογίας και λειτουργούμε ως μια “μηχανή” ολοκληρωμένων υπηρεσιών telco και media».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Η κινητικότητα επηρεάζει τα μερίδια των καναλιών (πίνακες)

Τηλεόραση: Υπέρλαμπρο «δεν είναι αυτό που νομίζετε» (Video)

«Σκοτωμός» Σβέρκου – Πορτοσάλτε για τους πρόσφυγες στον Έβρο – «Ο Ερντογάν, ο ΣΥΡΙΖΑ και κάτι αριστερούληδες τα λέγανε αυτά» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50