search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 17:28
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Η κινητικότητα επηρεάζει τα μερίδια των καναλιών (πίνακες)

16.09.2022 14:04
tiletheasi_new

Μέσα σε μια μέρα η διαφορά που σχημάτισε ο Alpha από τον ανταγωνισμό εξαλείφθηκε, το Mega κάλυψε την απόσταση, έφερε τον «αγώνα» στα ίσια και χθες ήταν εκείνο που απέσπασε το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης, μεταξύ των καναλιών εθνικής εμβέλειας. 

Διότι κατά τα λοιπά το υψηλότερο ποσοστό (23,8%) συγκεντρώνουν τα «Others», σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen. Δηλαδή η τηλεθέαση τοπικών και περιφερειακών καναλιών, dvd κλπ. είχαν μερίδιο την Πέμπτη όσο ο Alpha και ο AΝΤ1 μαζί.

Ο ΑΝΤ1 «προσπέρασε» τον ΣΚΑΪ. Τα μερίδια των δύο σταθμών είχαν -μικρή- υποχώρηση, εκείνη όμως του καναλιού του Φαλήρου έκανε ουσιαστικά την ειδοποιό διαφορά. Είναι μια ακόμη ένδειξη της μετατόπισης των τηλεθεατών από σταθμό σε σταθμό και από εκπομπή σε εκπομπή.

Τη διαφορά στη χθεσινή μέρα, ως προς τα μερίδια, έκανε η εκκίνηση της πρωινής ζώνης του Mega που ήταν βελτιωμένη συγκριτικά με την Τετάρτη, αλλά και η απόδοση που κατάφερε το τηλεπαιχνίδι  «The chase».

Βαρόμετρο για το Star είναι, ως φαίνεται, οι εκπομπές «Αλήθειες με τη Ζήνα» και «Ο τροχός της τύχης». Τα δύο αυτά προγράμματα κυρίως έδωσαν -και χθες- λίγο παραπάνω ώθηση στο κανάλι.

Η αλλαγή επίσης στο μερίδιο του Open ωφείλεται στην σταθερότητα της πολύ πρωινής εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στη μεσημεριανή ελληνική ταινία που μεταδόθηκε εκτάκτως στη θέση της εκπομπής «Εμείς» που αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού και στην απόδοση που είχαν οι ταινίες στην βραδινή-νυχτερινή ζώνη του καναλιού.

Τα κανάλια της ΕΡΤ, άνευ Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ, επέστρεψαν στα γνωστά τους, παρότι χθες μεταδόθηκαν οι ημιτελικοί της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεόραση: Υπέρλαμπρο «δεν είναι αυτό που νομίζετε» (Video)

«Σκοτωμός» Σβέρκου – Πορτοσάλτε για τους πρόσφυγες στον Έβρο – «Ο Ερντογάν, ο ΣΥΡΙΖΑ και κάτι αριστερούληδες τα λέγανε αυτά» (video)

Μαρία Αναστασοπούλου: Η… γκάφα με τον ΣΚΑΪ στον αέρα της εκπομπής και η αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 17:27