search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.08.2025 01:31
MENU CLOSE

«Γκολ» στην τηλεθέαση από τη «Γη της ελιάς»…ξανά

28.09.2022 17:44
tiletheasi_new

Τρία τέρματα πέτυχε το εθνικό μας ποδοσφαιρικό συγκρότημα στο ματς με το αντίστοιχο της Βορείου Ιρλανδίας (έβαλαν κι εκείνοι ένα), όμως στο ματς για την τηλεθέαση ανάμεσα στη σειρά «Η γη της ελιάς» και τον ποδοσφαιρικό αγώνα επικράτησε η σειρά του Mega.

Το τηλεβαρόμετρο της ημέρας (27/9) είχε σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με εκείνα της Δευτέρας.
Με τη διαφορά ότι η μετάδοση της χθεσινής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, στο πλαίσιο του Nations League, βρέθηκε στην δεύτερη θέση του Top 10 έναντι της 10ης που είχε «τερματίσει» ο αγώνας Αγγλίας- Γερμανίας.

Ψηλά στο Top 10 πλασαρίστηκαν το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και η περιπετειώδης δικαστικοαστυνομική σειρά «Παγιδευμένοι», ενώ υποχώρησε το «GNTM» αν και με την ίδια τηλεθέαση με εκείνη που είχε στην αρχή της βδομάδας. Η διαφοροποίηση οφείλεται στα δεύτερα δεκαδικά ψηφία. Υποχώρηση εμφάνισε και η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών».

Το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης», αν και με λίιιγο καλύτερη τηλεθέαση σε σχέση με την Δευτέρα, ήταν μια θέση πιο κάτω. Αυτό συμβαίνει διότι ήταν υψηλότερες οι αποδόσεις των προγραμμάτων στις θέσεις πάνω από εκείνο..
Εξαφανισμένη η ενημέρωση από το Top 10, με εξαίρεση (οριακά) τα δύο δελτία ειδήσεων του Σκάι.

Διαβάστε επίσης:

Σχέδιο συνταξιοδότησης στην ΕΡΤ

Και στην κορφή (τηλεθέασης) το Mega

Άγριος τσακωμός Κατρούγκαλου με Παυλόπουλο – Οικονόμου για τις δηλώσεις Αποστολάκη (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.08.2025 01:28