search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 04:35
MENU CLOSE

Γενέθλια για τη Μαργαρίτα Παπανδρέου:  Κλείνει τα 99 της χρόνια – Η ανάρτηση του γιου της Γιώργου (Photo)

30.09.2022 13:05
margaret new

Υπήρξε πεθερά, σύζυγος και μητέρα ελλήνων πρωθυπουργών. Δεν θα ήταν υπερβολή εάν λέγαμε ότι μπροστά της πέρασε η πολιτική ιστορία του τελευταίου αιώνα.

Εντάσεις, διχασμοί, χούντα, εξορία, εκλογικοί θρίαμβοι, ήττες με τελευταίο πολιτικο κεφάλαιο την περιπετειώδη πρωθυπουργία του γιου της Γιώργου Παπανδρέου την περιοδο 2009 – 2011 με τη χρεωκοπία της χώρας και την είσοδο στα Μνημονια.

Και όλα τα παραπάνω διανθισμένα με προσωπικά και οικογενειακά γεγονότα όπως απιστίες, διαζύγια, εξωγαμα παιδιά του πρώην άντρα της, θανατοι κλπ.

Ο λόγος για την Μαργαρίτα Παπανδρέου, την πρωην συζυγό του Ανδρέα και μητέρα τεσσάρων παιδιών που σήμερα έχει γενεθλια και συμπληρώνει αισίως 99 χρόνια ζωής.   

Τα γενέθλιά της Μαργαρίτας Παπανδρέου μάς θύμισε σήμερα ο γιος της και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, με ανάρτησή του στο facebook.

«99 χρόνια. Μια ζωή γεμάτη αγώνες και προσφορά. Μας έμαθες τι σημαίνει να μάχεσαι για ιδανικά ενάντια στην αδικία και τις ανισότητες. Μητέρα χρόνια πολλά» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Οικονόμου «αδειάζει» Κυρανάκη

Μπακογιάννη: «Ο Κυριάκος βγήκε καλύτερος απ’ό,τι περιμέναμε – Κανείς δεν ήξερε ότι είχε τέτοιες ηγετικές ικανότητες» (video)

Εξεταστική: Σε ποιους βουλευτές έδωσε συγχαρητήρια το Μέγαρο Μαξίμου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34