search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:59
MENU CLOSE

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Σπάνια επανεμφάνιση με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία (Photo)

03.03.2022 12:05
margaret new

Ο Νίκος Παπανδρέου δημοσίευσε μια φωτογραφία με την – 98χρονη – μητέρα του Μαργαρίτα Παπανδρέου και τον αδερφό του, πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Αφορμή για αυτή την σπάνια φωτογράφιση της Μαργαρίτας Παπανδρέου ήταν το μήνυμα της Winpeace για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Πρόκειται για μια ΜΚΟ, πρωτοβουλία της ίδιας της Μαργαρίτας Παπανδρέου και της δημοσιογράφου, συγγραφέως και ακτιβίστριας Zeynep Oral, που ιδρύθηκε μετά την ελληνοτουρκική κρίση στα Ίμια (1996) με σκοπό την προώθηση του ελληνοτουρκικού διαλόγου, την κατανόηση και συνεργασία των δύο χωρών.

«Εμείς οι γυναίκες της WINPEACE γνωρίζουμε ότι τα θύματα του πολέμου είναι πάντα τα παιδιά οι μητέρες και οι οικογένειές (…). Είμαστε με το πλευρό των λαών της Ουκρανίας και της Ρωσίας, εκείνοι που θα πληρώσουν το τίμημα του πολέμου. Ζητάμε παύση του πολέμου τώρα» αναφέρει η δήλωση της Winpeace την οποία και δημοσίευσε ο Νίκος Παπανδρέου.

Στη φωτογραφία που ανήρτησε βλέπουμε από αριστερά τη Ζeynep Oral, κριτικό θεάτρου και μέλος της WINPEACE, τη Φωτεινή Σιάνου συνδικαλίστρια, πρόεδρος του ΚΕΔΕ και μέλος της Winpeace, τη Μαργαρίτα Παπανδρέου και τη Nur Mardin, καθηγήτρια, ακτιβίστρια και συνιδρύτρια του συνδέσμου μαζί με την Oral. Στη συνάντηση βρέθηκε και ο Γιώργος Παπανδρέου

Διαβάστε επίσης

Τζήμερος για Ουκρανία: Αν χρειαστεί θα καταταγώ κι εγώ

Σκέρτσος: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εργασιομανής πρωθυπουργός – Δουλεύει καθημερινά πολλές ώρες» (Video)

Μαρίκα για Μπακογιάννη: «Πέρναγε τις τάξεις γιατί ήταν εγγονός του Μητσοτάκη» – Η εξήγηση του Δημάρχου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09