search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:14
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Παρουσιάζει τα πολιτικά διλλήματα των εκλογών στα γενέθλια του κόμματος ο Μητσοτάκης

30.09.2022 06:00
mitsotakis_new

Ανακουφισμένος από τις δημοσκοπήσεις και με τις παρακολουθήσεις να περνάνε σε δεύτερη μοίρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταστρώνει το σχέδιό του για τις εκλογές.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας σχεδιάζει την προεκλογική του στρατηγική του ενόψει του κρίσιμου εκλογικού ραντεβού του 2023. Μέρος αυτής θα παρουσιάσει στην εκδήλωση για τα γενέθλια του κόμματος που θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου στα Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα διλλήματα των εκλογών θα είναι: Σταθερότητα ή χάος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ζητήσει από τους πολίτες να μην «επενδύσουν» στην χαλαρή ψήφο της πρώτης κάλπης με απλή αναλογική και να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία.

Συνεργάτες του Πρωθυπουργού θεωρούν ότι το δυνατό χαρτί της «γαλάζιας» παράταξης είναι ο αρχηγός της, γι’ αυτό η επομένη μέρα θα έχει αυτόν πρωταγωνιστή. Το σίγουρο είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης θα αναφερθεί στην στήριξη που έχει δώσει σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Ψηλά στην ατζέντα του κ. Μητσοτάκη θα είναι και η «αξιοπιστία». Θα προβάλει τον εαυτό του ως ειλικρινή πολιτικό που ποτέ δεν κρύφτηκε.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ανδρουλάκης, ο Σέρμπος και το… λάθος που διορθώθηκε

Βορίδης- Γεραπετρίτης: Ετοιμάζονται να αποκλείσουν με νόμο το κόμμα Κασιδιάρη από τις εκλογές;

Κι όμως, ο Πολάκης δεν καπνίζει πια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:07