search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:12
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Τι ετοιμάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα γενέθλια του κόμματος 

23.09.2022 06:00
neadimokratia_new

Τις προετοιμασίες τους κάνουν στην Πειραιώς για την γιορτή των γενεθλίων του κόμματος. 

Όλα δείχνουν ότι μέχρι τα μέσα της άλλης εβδομάδας θα ολοκληρώσουν το σχέδιο τους για το μεγάλο πάρτι της Νέας Δημοκρατίας που είναι στις 4 Οκτωβρίου. 

Όπως είναι φυσικό στην εκδήλωση για τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας θα υπάρξει παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα γνωρίζουμε εκτός από την μεγάλη ομιλία του αρχηγού της ΝΔ θα υπάρξουν και πολλές δραστηριότητες. 

Με λίγα λόγια θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ΝΔ θα «κλέψει» τις ιδέες του ΠΑΣΟΚ και θα δημιουργήσει μία μονοήμερη εκδήλωση που θα έχει θεματικές συζητήσεις, DJ set, τοποθετήσεις της νεολαίας αλλά και αθλητικές δραστηριότητες. Το format είναι ακόμα υπό επεξεργασία. 

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι μετά την επιστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Νέα Υόρκη θα «τρέξει» ο προγραμματισμός των περιοδειών του πρωθυπουργού. Οι πρώτοι σταθμοί θα είναι κοντά στην περιφέρεια της Αττικής ενώ το παρών του θα δώσει και στα εγκαίνια του μετρό στον Πειραιά.  

Διαβάστε επίσης:

Ενδυματολογικό… ρεσιτάλ στη ΔΕΘ

Τσίπρας – Μπαζιάνα: Μαζί στο Ηρώδειο για τη συναυλία – αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη (video)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η συνάντηση του πρωθυπουργού με δεύτερο Έλληνα στη Νέα Υόρκη (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:11