search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 16:04
MENU CLOSE

«Ενοικιάζεται διαμέρισμα, κοντά σε σταθμό μετρό, με… κατσαρίδες στο μπάνιο» (Photos)     

03.10.2022 11:28
enoikio new

Η ενοικίαση σπιτιών δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Πολλές φορές αυτός που επιθυμεί να ενοικιάσει ένα σπίτι ωραιοποιεί λίγο καταστάσεις, κρύβει μερικά μειονεκτήματα του σπιτιού, προβάλει – προφανώς – τα πλεονεκτήματά του και γενικώς κάνει ότι μπορεί για να είναι το σπίτι ελκυστικό για υποψήφιους ενοικιαστές.

Μάλλον αυτόν τον στοιχειώδη κανόνα μακρετινγκ τον αγνόησαν οι ιδιοκτήτες ενός διαμερίσματος στην Αθήνα.

Ενός σπιτιου που ενώ είχε πλεονεκτήματα, ενώ βρισκόταν κοντά στον μετρό του Αγίου Ελευθερίου, και σχετικά χαμηλό ενοίκιο – μόλις 300 ευρώ -, οι ιδιοκτήτες του δεν φρόντισαν να το κάνουν ελκυστικό. Μάλλον το αντίθετο.

Στη συγκεκριμένη αγγελία στο διαδίκτυο υπήρχαν φωτογραφίες από το διαμέρισμα. Όταν εφτανε κανείς στη φωτογραφία του μπάνιου τότε έμενε έκπληκτος. Έβλεπε τουλάχιστον δύο νεκρές κατσαρίδες να βρίσκονται στο πάτωμα.

Αν μη τι άλλο αποκρουστική εικόνα για την ενοικίαση ενός σπιτιού. Κάποιος σίγουρα θα σκεφτεί ότι εάν φαινονται στη φωτογραφία δύο νεκρές κατσαρίδες στο πάτωμα ποιος ξέρει πόσες άλλες θα είναι… κρυμμένες στα ντουλάπια, στην κουζίνα, στα παράθυρα των φωταγωγών.  

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία την εντόπισε ο  Ξεσπιτόγατος. Ένα γκρουπ στο Facebook όπου καθημερινά οι χρήστες ανεβάζουν ό,τι περίεργο βλέπουν γύρω από τα διαμερίσματα που νοικιάζονται στην Αθήνα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Ηλεία: Στενεύει ο κλοιός για τους δολοφόνους του επιχειρηματία – Πού στρέφονται οι έρευνες

Θεσσαλονίκη: Έκανε τον… σταυρό του πριν κλέψει το ταμείο! (video)

Ηλιούπολη: Ηδονοβλεψίας έκλεψε ζευγάρι και εξαφανίστηκε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 16:04