search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:59
MENU CLOSE

Γιάννης Ζουγανέλης: «Στην τραπ επικαλούνται ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει – Τι είπε για την κόρη του»

03.10.2022 18:35
zouganelis_new

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος, για την τηλεοπτική πρόταση που δεν μπόρεσε να δεχτεί και όλα όσα τον απασχολούν.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, αναφέρθηκε στην τραπ σκηνή και την «παρακμή» στην κοινωνία μας: «Το παρόν είμαστε εμείς οι πιο μεγάλοι άνθρωποι και το μέλλον είναι τα παιδιά, που τα έχουμε αφήσει στο έλεός τους», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την τραπ δήλωσε: «Στην τραπ μουσική επικαλούνται ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει. Όπως όπλα, μαγκιές, σεξισμό, φαλλοκρατία και ναρκωτικά».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως δέχτηκε μια τηλεοπτική πρόταση από την Κύπρο, όμως αναγκάστηκε να την απορρίψει για χάρη του θεάτρου.

«Όλο και κάτι σκέφτομαι να κάνω τηλεοπτικά, αλλά θέλω να είναι κοντά στα μέτρα της αισθητικής και ιδεολογικής μου ισορροπίας», αναφέρει.

Τέλος, μίλησε για την κόρη του, Ελεονώρα Ζουγανέλη και τις φήμες που τη θέλουν να χωρίζει. «Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ελεονώρας. Έγραψαν ότι δεν πήγε στα γενέθλια του συζύγου της, Σπύρου. Και εκείνη ήταν εκεί και εγώ», αποκάλυψε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης:

Ο Νίκος Μάνεσης, ένα πείραμα για την τηλεθέαση και μια Φεράρι…

Φαίη Σκορδά: Κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που έδινε για δώρο – «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία!» φώναζε (Video)

GNTM 5: H Χατζηπαντελή φεύγει, το ID Catwalk έρχεται – Ποιες θα κερδίσουν τις εντυπώσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:58