search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:10
MENU CLOSE

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Τρένο παρέσυρε και διαμέλισε 50χρονο άνδρα(Photo)

06.10.2022 10:57
trikala_treno_new
Φωτογραφία αρχείου

Φρικτό θάνατο στις σιδηροδρομικές γραμμές εντός της πόλης των Τρικάλων βρήκε ένας 50χρονος άνδρας το πρωί της Πέμπτης (6/10).

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 9 το πρωί, το τρένο παρέσυρε και διαμέλισε τον άτυχο άνδρα ο οποίος επιχείρησε να διασχίσει τις γραμμές σε «αυτοσχέδια διάβαση» στο ύψος του ζαχαροπλαστείου «Γιαννής».

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για γνωστό δικηγόρο της πόλης,  με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως το δυυστύχημα έγινε την ώρα που ο άνδρας, πήγαινε να επισκεφτεί συγγενικό του πρόσωπο. Εκείνη την ώρα μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο και πιθανότατα το δυστύχημα έγινε από απροσεξία.

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος πολίτης χάνει την ζωή του στις σιδηροδρομικές γραμμές των Τρικάλων.

trikalavoice.gr

Στο σημείο, έσπευσαν άντρες της Αστυνομίας, που διενεργούν έρευνα για τις συνθήκες της τραγωδίας, ενώ η Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ που κατέφθασαν επίσης στην περιοχή ανέλαβαν τον απεγκλωβισμό και την παραλαβή της σορού.

Μάλιστα στις περισσότερες των περιπτώσεων, τα θύματα επιχειρούν να διασχίσουν τις γραμμές όχι από τις διαβάσεις που βρίσκονται κατά μήκος τους, αλλά από τις αυτοσχέδιες.

Υπολογίζεται ότι στην πόλη των Τρικάλων οι αυτοσχέδιες διαβάσεις είναι πάνω από είκοσι.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Χαλκιάς: Η οργισμένη αντίδραση στις κάμερες έξω από τα δικαστήρια (Video)

Εξάρχεια: Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τα σημάδια στο σώμα του πατέρα που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε δίκη για τη δολοφονία και την απόπειρα σε βάρος της Τζωρτζίνας – Βούλεμα «καταπέλτης»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:01