search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 19:43
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Πεζός επιτέθηκε σε οδηγό ταξί – Τους χώρισαν περαστικοί (Video)

11.10.2022 21:17
taxi_new

Βίαιο επεισόδιο εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/10), σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Θεσσαλονίκης, την οδό Τσιμισκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ένα πεζός επιτέθηκε σε έναν επαγγελματία οδηγό ταξί και τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι, ισχυριζόμενος ότι ο οδηγός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα με το όχημα του, διερχόμενος προς την πιάτσα ταξί και κόντεψε να τον παρασύρει.

Ο οδηγός ταξί βγήκε από το όχημα το οποίο ωστόσο ήταν σταθμευμένο στην πιάτσα των ταξί, ακολούθησε λογομαχία, η οποία εξελίχθηκε σε άγριο επεισόδιο.

Το συμβάν ευτυχώς έληξε χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός, καθώς μπήκαν στη μέση περαστικοί για να σταματήσουν τον έξαλλο άντρα, ωστόσο για λίγη ώρα διαταράχθηκε η ομαλή κυκλοφορία στην οδό Τσιμισκή, αφού το επεισόδιο σημειώθηκε κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου.

Τέλος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η «έκρηξη» του πεζού ήταν αναίτια, καθώς ο οδηγός ταξί ήταν σταματημένος στην πιάτσα.

Διαβάστε επίσης:

Ναυάγιο στα Κύθηρα: Στους 9 αυξήθηκαν οι νεκροί – Βρέθηκε μια ακόμα σορός

Αναστασία Τασούλα: Συγκινεί η πρώτη ασθενής με κυστική ίνωση στην Ελλάδα που ξύπνησε από καταστολή

Στα «μαλακά» πέφτει ο Φουρθιώτης: Ενοχή για πλημμελήματα ζήτησε ο Εισαγγελέας για τις δήθεν επιθέσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 19:41