search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:40
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Ο Γιάννης Παπαχρήστου νέος επικεφαλής επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του ομίλου στην Ελλάδα

13.10.2022 09:31
antenna new

Με μακρόχρονη θητεία σε ηγετικές θέσεις πολυεθνικών οργανισμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Γιάννης Παπαχρήστου θα είναι επικεφαλής των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα.

«Με τη σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία που κατέχει, θα ενισχύσει αποτελεσματικά τις καινοτόμες δράσεις και στρατηγικές επιδιώξεις του Ομίλου», σημείωσε ο πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού καλωσορίζοντας τον νέο Chief Executive Officer Ελλάδος του Ομίλου.

«Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ συνεχίζει με όραμα και στρατηγική την ενίσχυση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, επενδύοντας διαρκώς σε νέους τομείς -όπως η πρόσφατη εξαγορά των Village Cinemas-, καθώς και σε σημαντικά και πολύπειρα στελέχη.

Επεκτείνει σταθερά το αποτύπωμά του, προσφέροντας στην ελληνική οικογένεια αντικειμενική ενημέρωση, κορυφαία ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Στο πλαίσιο αυτό «ο Γιάννης Παπαχρήστου, ο οποίος διαθέτει βαθιά γνώση της αγοράς, σύγχρονη οπτική και εξαιρετικές ικανότητες στον στρατηγικό επιχειρηματικό σχεδιασμό, θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου», τονίζεται από τον ΑΝΤΕΝΝΑ.

Διαβάστε επίσης

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου

Η Τρίτη είχε τηλεθέαση… Δευτέρας

Η Έλλη Στάη στο Mega

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:37