search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 14:34
MENU CLOSE

«Maestro»: Η ατάκα του Παπακαλιάτη που αιφνιδίασε την Τζίμα στον αέρα του δελτίου (Video)

14.10.2022 11:38
tzima-papakaliatis-new

Πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Mega έκανε η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro».

Από τα πρώτα λεπτά της προβολής την παράσταση έκλεψαν οι εντυπωσιακές εικόνες από τους Παξούς, ενώ ξεχώρισαν για το υποκριτικό ταλέντο τους η Κλέλια Ανδριολάτου, η Χάρις Αλεξίου που υποδύεται τη γιαγιά της αλλά και η Μαρία Καβογιάννη που εναλλάσσει με τόση άνεση το κωμικό με το δραματικό στοιχείο.

Μια σειρά με πολύ καλή σκηνοθεσία και καλοδουλεμένα πλάνα που θυμίζουν χολιγουντιανή παραγωγή. Στη σειρά όλοι οι πρωταγωνιστές -πλην του Παπακαλιάτη που υποδύεται τον Ορέστη – παίζουν με τα αληθινά τους ονόματα.

Το story και οι ήρωες της σειράς

Πρόκιεται για μια ιστορία πάθους και σύγκρουσης με φόντο την σκληρή, σύγχρονη πραγματικότητα

Έχοντας επιλέξει ένα καστ από ταλαντούχους ηθοποιούς που ανσαρκώνουν πολυδιάστατους ήρωες, ο δημιουργός θίγει με αριστοτεχνικό τρόπο ζητήματα και ταμπού που απασχολούν την κοινωνία.

Παπακαλιάτης σε Ράνια Τζίμα: «Λαμβάνετε κι εσείς μέρος σε επεισόδιο»

Με αφορμή την πρεμιέρα του «Maestro» η Ράνια Τζίμα συνομίλησε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε ζωντανή σύνδεση κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

Ο ηθοποιός αιφνιδίασε, μάλιστα, τη δημοσιογράφο με μία αποκάλυψη που έκανε σχετικά με ένα από τα επεισόδια στη συνέχεια της σειράς.

 «Κάθε επεισόδιο θα το βλέπουμε μέσα από τα μάτια ενός ήρωα. Το πρώτο είναι μέσα από τα μάτια της Κλέλιας Ανδριωλάτου. Το δικό μου επεισόδιο είναι το έκτο, στο οποίο λαμβάνετε μέρος και εσείς πρέπει να σας πω. Το δελτίο, εσείς! Στο επεισόδιο έξι» της είπε, με την ίδια να αποκρίνεται γελώντας: «Εμείς; Α το έξι, ωραία να συντονιστούμε».

Αποθέωση στο Twitter

Το hasthag #maestro από τα πρώτα λεπτά του επεισοδίου έγινε αμέσως trend στο Twitter, με τους χρήστες να αποθεώνουν τους πρωταγωνιστές για τις ερμηνείες τους.

Διαβάστε επίσης:

Ιστορίες ανθρώπων γύρω από… ζουμερά μπιφτέκια και σάντουιτς στο «The bear» του Disney+

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ξέσπασε σε κλάματα ο Παναγιώτης Στάθης – «Δεν μπορώ ρε παιδιά…» (Video)

Netflix: «Προσγείωσε» στα 6,99 δολάρια το κόστος της συνδρομής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 14:32