search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:51
MENU CLOSE

Κολωνός: Έκαναν πλιάτσικο στο μαγαζί του Μίχου – «Δώστε τους σ’ εμάς τις μάνες για ένα πεντάλεπτο» (video)

18.10.2022 12:27
kolonos_sepolia_viasmos_new

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των βιασμών και μαστροπείας σε βάρος 12χρονης στον Κολωνό, με τη μητέρα της ανήλικης να προφυλακίζεται με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα», μετά από τα επεισόδια που έγιναν το περασμένο Σάββατο (15/10) στα Σεπόλια -όπου πέταξαν μπογιά στο κατάστημα του κατηγορούμενου παιδοβιαστή Ηλία Μίχου και έσπασαν το βαν του-, το βράδυ της Δευτέρας (17/10) έκαναν πλιάτσικο στο μαγαζί του.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε: «Μετά το κάψιμο στο βανάκι του Μίχου, χθες το βράδυ, απέναντι υπάρχει ένα παρκάκι, είναι μια κακόφημη περιοχή, μπήκαν λοιπόν χθες πηδώντας από διπλανό διαμέρισμα από το πατάρι. Μπήκαν στην αποθήκη αφού είναι μίνι μάρκετ και έχει τα πάντα και έκαναν πλιάτσικο. Είναι μια περιοχή που όταν εγώ βρέθηκα εκεί και πήγα λίγο πιο πάνω από το συγκεκριμένο σημείο προς την εκκλησία και έκανα έναν κύκλο στην πίσω πλευρά της εκκλησίας, είδα σύριγγες μέρα μεσημέρι».

Παράλληλα, η δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ, Μαρία Βλάχου, διάβασε ένα συγκλονιστικό σημείωμα που έχει αφήσει μία μητέρα έξω από το μαγαζί του Μίχου.

«Υπάρχει ένα σημείωμα έξω από το μαγαζί το οποίο αναφέρει “για να ανθίσει ένα λουλούδι καθαρίζεις τα παράσιτα γύρω του. Όχι φυλακή, όχι ευνουχισμός, δώστε τους σ’ εμάς τις μάνες για ένα πεντάλεπτο. Συγγνώμη παιδιά μου για την κοινωνία που φτιάξαμε. Μια μαμά”».

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγή ώρας: Τι θα ισχύσει τελικά με τη χειμερινή ώρα – Θα γυρίσουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω ή όχι;

Σπύρος Μπιμπίλας: Τι απαντά για τη φωτογραφία του με τον 53χρονο στον Κολωνό (Video)

Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:51