search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 04:24
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Οι βουλευτές και τα στελέχη που έχουν «ανεβασμένες μετοχές»

18.10.2022 06:00
SYRIZA_SIMA

Με τις εκλογές να πραγματοποιούνται σε λιγότερο από οκτώ μήνες τα κόμματα χαράζουν τις στρατηγικές τους και επιλέγουν τα πρόσωπα της πρώτης γραμμής που θα δώσουν τη μάχη. 

Σε αυτά τα πρόσωπα φαίνεται να καταλήγει μέρα με τη μέρα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δείχνει και ποιους εμπιστεύεται περισσότερο. Βουλευτές όπως ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Κώστας Ζαχαριάδης και στελέχη όπως ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έχουν πολύ ανεβασμένες τις μετοχές τους. 

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ικανοποιημένος από την δουλειά που κάνουν οι τρεις εντός του κόμματος τόσο σε προγραμματικό, όσο και οργανωτικό επίπεδο. Ο Χρήστος Σπίρτζης έρχεται συνεχώς σε σύγκρουση με την κυβέρνηση, ο Κώστας Ζαχαριάδης έχει καλή συνολική παρουσία ενώ ο πρώην Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος δίνει τις δικές του τηλεοπτικές μάχες, οι οποίες έχουν θετικό πρόσημο. 

Ο βουλευτής που έχει χάσει την επικοινωνία με τον Τσίπρα

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ έχει δεχθεί κριτική από το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα για σειρά από θέματα που αφορούν ζητήματα της κοινοβουλευτικής λειτουργίας. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα που γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία του κόμματος τονίζουν ότι έχει χάσει την επικοινωνία που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα. 

Διαβάστε επίσης:

Λαϊκή Ενότητα: Ο Δημήτρης Στρατούλης και η Μαριάνα Τσίχλη νέοι επικεφαλής

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η Ολυμπιακή δάδα, ο Αλέξης Τσίπρας και η απόφαση της οικογένειας

O Ενές Καντέρ έρχεται στην Ελλάδα και θα συναντηθεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42