ΚΥΡΙΑΚΗ 16.11.2025 09:25
MENU CLOSE

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στην Ευελπίδων για να απολογηθούν οι τρεις συλληφθέντες (photos/video)

19.10.2022 12:21

Στην Ευελπίδων για να απολογηθούν έφτασαν οι τρεις τελευταίοι χρονικά συλληφθέντες για την αποτρόπαια υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι τρεις κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής και έχουν ταυτοποιηθεί μέσα από συνομιλίες τους με το παιδί.

Ωστόσο οι ίδιοι αρνούνται τις κατηγορίες.

Τι υποστηρίζουν

Ο 33χρονος κατηγορούμενος φέρεται να επικαλείται διανοητικά προβλήματα τα οποία, σύμφωνα με την υπεράσπιση του, επιβεβαιώνει γιατρός ο οποίος τον εξέτασε στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι κλείστηκαν τρία «ραντεβού» με τη 12χρονη, αλλά τελικά έγιναν δύο συναντήσεις καθώς η τρίτη ματαιώθηκε αφού προέκυψε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίζεται πως στα «ραντεβού» δεν βίασε την ανήλικη.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος μεγάλου νοσοκομείου, ο οποίος βρίσκεται πλέον σε διαθεσιμότητα, φέρεται, επίσης, να αρνείται ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι έγινε μία συνάντηση με τη 12χρονη που κλείστηκε μέσω της εφαρμογής και πως δεν της έδωσε χρήματα.

Την ίδια γραμμή ακολουθεί και ο 34χρονος κατηγορούμενος ο οποίος, με τη σειρά του, ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Σταματούσε γυναίκες στον δρόμο και τους έδειχνε τα γεννητικά του όργανα

Τραγωδία στην Πατρών – Κορίνθου: Δύο νεκροί και μία τραυματίας σε φρικτό τροχαίο

ΑΠΘ: Κύμα αντιδράσεων μετά την πτώση του φοιτητή – Τα νεότερα για την υγεία του (Photo/Video)

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.11.2025 09:25
Exit mobile version