search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 03:14
MENU CLOSE

Μπόρις Τζόνσον: Ξανά υποψήφιος για την ηγεσία των Τόρις – Επιστρέφει άρον άρον από την Καραϊβική

20.10.2022 19:10
boris_johnson_new

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον αναμένεται να είναι υποψήφιος στην αναμέτρηση για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος για να αντικαταστήσει τη Λιζ Τρας, η οποία παραιτήθηκε σήμερα, ανέφεραν οι Times.

«Κάνει βολιδοσκοπήσεις, αλλά λέγεται ότι πιστεύει ότι είναι ζήτημα εθνικού συμφέροντος», ανέφερε στο Twitter ο πολιτικός συντάκτης των Times, Στίβεν Σουίνφορντ.

O ίδιος ο Τζόνσον είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πρώτη γραμμή, όταν αποχαιρέτισε για τελευταία φορά ως πρωθυπουργός. Φτάνει να του το ζητήσουν… Θα είναι μια κάποια δικαίωση για τον ίδιο.

Μάλιστα, η πρώην υπουργός πολιτισμού, Ναντίν Ντόρις, έσπευσε να κάνει το πρώτο βήμα, γράφοντας στο Twitter ότι «δεν υπάρχει ενωτικός υποψήφιος… Μόνο ένας βουλευτής έχει εντολή από τα κομματικά μέλη και από τη βρετανική κοινή γνώμη, μία εντολή με πλειοψηφία 80 εδρών- ο Μπόρις Τζόνσον».

Ο Μπόρις Τζόνσον, μάλιστα, ο οποίος παραθέριζε στην Καραϊβική, επιστρέφει το Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Daily Telegram.

Διαβάστε επίσης:

Daily Star για παραίτηση Τρας: Το μαρούλι νίκησε!

Παρίσι: Έδιωξε από το εστιατόριό του δύο Ουκρανές φωνάζοντας «Ζήτω ο Πούτιν» (videos)

Τουρκία: Το νεύμα του Ερντογάν στον Σοϊλού που έγινε viral – Του δίνει εντολή να… εξαφανιστεί (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07