search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 05:33
MENU CLOSE

Daily Star για παραίτηση Τρας: Το μαρούλι νίκησε!

20.10.2022 16:16
truss marouli

Με ένα άκρως καυστικό πρωτοσέλιδο η σκανδαλοθηρική εφημερίδα Daily Star ανακήρυξε νικητή το μαρούλι στον αγώνα διατήρησης που έδωσε με τη βρετανή πρώην πια πρωθυπουργό Λιζ Τρας.

Τον ιδιαίτερο αγώνα έστησε η Daily Star ρωτώντας τους αναγνώστες της με μια ανάρτηση στο twitter αν η βρετανίδα πρωθυπουργός Λιζ Τρας μπορεί να χάσει τη δουλειά της σε λιγότερο χρόνο από όσο χρειάζεται ένα μαρούλι για να σαπίσει.

Η Τρας ανακοίνωσε σήμερα την παραίτησή της και μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για το βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες ως η πιο βραχύβια πρωθυπουργός της χώρας.

Μιλώντας έξω από το Νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, η Λιζ Τρας είπε: «Ήρθα στην εξουσία σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής και διεθνούς αστάθειας. Οι οικογένειες και οι επιχειρήσεις ανησυχούσαν για το πώς να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

«Ο παράνομος πόλεμος του Πούτιν στην Ουκρανία απειλεί ολόκληρη την ασφάλεια της ηπείρου μας και η χώρα μας έχει περιοριστεί για πολύ καιρό στην οικονομική ανάπτυξη. Εκλέχτηκα για να το αλλάξω αυτό.

Καταφέραμε τους λογαριασμούς ενέργειας, θέσαμε το όραμά μας για χαμηλούς φόρους και μια τεράστια οικονομία ανάπτυξης. Αναγνωρίζω, αν και δεδομένης της κατάστασης, ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ στην εντολή με την οποία εξελέγηκα από το Συντηρητικό Κόμμα.

Μίλησα με τον βασιλιά για να τον ενημερώσω ότι παραιτούμαι. Συνάντησα τον πρόεδρο της επιτροπής του 1922 και συμφωνήσαμε ότι η εκλογή ηγεσίας θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα για να επιτευχθεί η οικονομική σταθερότητα της χώρας μας. Θα παραμείνω ως πρωθυπουργός μέχρι να επιλεγεί ο διάδοχός μου».

Διαβάστε επίσης:

Μαύρη Θάλασσα: Ρωσικό μαχητικό εκτόξευσε πύραυλο κοντά σε αεροσκάφος της RAF

Παρίσι: Έδιωξε από το εστιατόριό του δύο Ουκρανές φωνάζοντας «Ζήτω ο Πούτιν» (videos)

Τουρκία: Το νεύμα του Ερντογάν στον Σοϊλού που έγινε viral – Του δίνει εντολή να… εξαφανιστεί (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34